Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1727
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Barcode 5055796569601
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο κρύσταλλος Red Jasper (Κόκκινος Ίασπις), είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος με διεγερτική δράση. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, θα οδηγήσει στην αναγνώριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται, στην αρχή τους - πριν ακόμη αυτά γίνουν μεγαλύτερα και δυσβάστακτα. Θα συμβάλει ακόμα θετικά στην επίτευξη συναισθηματικής και σωματικής ισορροπίας, θα «καθαρίσει» την αύρα και θα «ενδυναμώσει» τα ανθρώπινα όρια. Ο Κρύσταλλος Red Jasper ενώνεται με την ενέργεια της Γης και γι’ αυτό θα «αφυπνίσει» τις οικολογικές ανησυχίες του ανθρώπου. Ο ημιπολυτιμος λιθος Red Jasper, ενεργοποιεί το Chakra της Βάσης.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο λίθος Red Jasper (Κόκκινος Ίασπις), θεωρείται πως ενδυναμώνει και αποτοξινώνει το κυκλοφορικό σύστημα, το αίμα και το συκώτι. Πολλοί Κρυσταλλοθεραπευτές υποστηρίζουν ακόμα, πως “καθαρίζει” τους αγωγούς της χολής και της σπλήνας.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Red Jasper (Κόκκινος Ίασπις), σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε τον υπέροχο αυτό λίθο κάτω από το μαξιλάρι σας, για να απολαύσετε έναν γαλήνιο ύπνο, αλλά και για να μπορείτε να θυμάστε τα όνειρά σας.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 9,90
Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Ιασπις Κίτρινος (Yellow Jasper)
€ 1,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 12,90
Αιματόπετρα (Bloodstone)
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή