Beard and Face Wash 200ml Cosmogent

€ 14,30 € 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7162
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Βάρος 200 ml
Εταιρεία Cosmogent
Barcode 0745114437495
Ο καθαρισμός της γενειάδας, του μουστακιού, καθώς και του προσώπου πρέπει να αποτελεί καθημερινή ρουτίνα περιποίησης για κάθε άντρα. Απολαύστε μία ολοκληρωμένη εμπειρία καθαριότητας και φροντίδας με το απαλό σαμπουάν για τον καθαρισμό της γενειάδας και του μουστακιού Beard and Face Wash με την υπογραφή της Cosmogent.

Ένα νέο, εξειδικευμένο προϊόν, πλούσιο σε φυτικούς παράγοντες και φυσικά εκχυλίσματα που εξασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό της γενειάδας, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα. Εμπλουτισμένο με αλόη, γνωστή για τα αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντικά και αναζωογονητικά της οφέλη και αιθέριο έλαιο δάφνης, συστατικό με σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α & Ε, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την εντατική ενυδάτωση, ενδυνάμωση, απάλυνση και λάμψη της τρίχας. Αρωματισμένο με νότες πιπερόριζας, βανίλιας και εσπεριδοειδών που προσφέρουν μοναδική ευωδιά και υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε υγρά γένεια, δημιουργήστε αφρό και στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ από τη ρίζα της τρίχας εως τις άκρες. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Δείτε επίσης

Σπρέι OTORIG Oral 20ml Erbagil
€ 15,90   € 9,50
Λάδι Προσώπου για Ξηρό Δέρμα 20ml Bioleon
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή