After Shave Balm - Gentlemen’s Club After Shave Balm 50ml P for Pelion

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8752
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533121
Νιώστε τη ρετρό αίσθηση που θα νιώθατε στην καρέκλα ενός old school barber shop, στην καρδιά του Λονδίνου.
Βάλτε στο πικάπ μια μουσική που θα σε ταξιδέψει, ξυριστείτε με τον παραδοσιακό τρόπο, φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και απλώστε μια μικρή ποσότητα από το After Shave Balm από την P for Pelion στο πρόσωπό σας… Τα αρώματα και η υφή του θα σε μεταφέρουν δίπλα στον Τάμεση, σε ένα all time classic Gentlemen’s Club.

Ένα μοναδικό after shave balm με βιολογικά εκχυλίσματα από καλέντουλα, βάλσαμο και λεβάντα, συλλεγμένα προσεκτικά από τις πλαγιές του Πηλίου και εκχυλισμένα με τις πιο φυσικές μεθόδους για απαλό, μαλακό, υπέροχα ευωδιαστό δέρμα χωρίς ερεθισμούς.
Το βάλσαμο επουλώνει τις πληγές και τα κοψίματα από το ξυράφι και εξαφανίζει τη φλόγωση που προκαλεί το ξύρισμα.

Το έλαιο καλέντουλας χρησιμοποιείται ευρέως για τις αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, στυπτικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες. Θεωρείται ότι ενισχύει την θεραπεία των πληγών και συμβάλει στην αναγέννηση του ερεθισμένου/ευαίσθητου δέρματος.

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας έχει αναλγητική, αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, αποσυμφορητικόή απολυμαντική, επουλωτική και, ηρεμιστική δράση.
Αφήστε τα αρώματα ενός αγγλικού GENTLEMEN’S CLUB που αποπνέει αρρενωπές νότες δέρματος και ξύλου να σας φτιάξουν την ημέρα. Ζήστε την εμπειρία!

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.
Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή