Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας 50ml Olive Gold 0.2

€ 26,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7448
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Barcode 5205827400018
Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ημέρας εμπλουτισμένη με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ, ελίχρυσο και ποικίλα φυτικά συστατικά, ιδανική για την εντατική ενυδάτωση, ανάπλαση και αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας του προσώπου.

Η πλούσια σε δραστικά συστατικά σύνθεσή της ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα διατηρώντας ταυτόχρονα την υγρασία στους ιστούς και παράλληλα, αναδομεί, ανανεώνει και φωτίζει την όψη της επιδερμίδας καθιστώντας την πιο ελαστική και νεανική.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητά της σε βιολογική αλόη και υαλουρονικό οξύ, η κρέμα Νυκτός OLIVE GOLD 0.2 αναπλάθει τους κατεστραμμένους ιστούς και προωθεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό υποβοηθά την ανανέωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου και τηςχαρίζει ελαστικότητα, ζωντάνια και φρεσκάδα. Επιπλέον, ο ελίχρυσος χάρη στην ισχυρότατη κυτταροαναπλαστική του δράση, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ το βιολογικό ελαιόλαδο διαθέτει πλούσιες θρεπτικές, μαλακτικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το βούτυρο καριτέ τέλος, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και δρα ως ασπίδα ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος.

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα το πρωί σε καθαρό δέρμα και απλώστε με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε την με τον Αντιγηραντικό Ορό Προσώπου & Λαιμού OLIVE GOLD 0.2.
Συσκευασία 50ml.

Η νέα σειρά καλλυντικών OLIVE GOLD 0.2 τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Με βασικό συστατικό της σύνθεσής τους τον “υγρό χρυσό” της Κρητικής Γης (ένα εξαιρετικά παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας) και μία μεγάλη ποικιλία φυσικών συστατικών, όπως άριστης ποιότητας φυτικά έλαια και μοναδικά εκχυλίσματα βοτάνων, τα νέα καλλυντικά προϊόντα OLIVE GOLD 0.2 υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την λάμψη υγείας και ομορφιάς που πάντα ονειρευόσαστε.

Δείτε επίσης

Face Water Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 5,60
Tonic Lotion OlivAloe
€ 8,50
Elementa (Vitamin) Serum Vitamin C 2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή