G.o.a.t. Face Soap Σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο 100ml P for Pelion

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8751
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία P For Pelion
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533282
Υποδεχθείτε το G.o.a.t. Face Soap, το υπέροχο σαπούνι καθαρισμού προσώπου με βιολογικό γάλα κατσίκας και μέλι, από την P for Pelion.

Ο πλούσιος αφρός του θα αγκαλιάσει το πρόσωπό σας απομακρύνοντας τους ρύπους και το καθημερινό μακιγιάζ, ενώ παράλληλα θα διατηρήσει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας σας. Αφήστε την ευωδιά του αρώματός του να σας χαλαρώσει και να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας.
Ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που θα μεταμορφώσει την καθημερινή ρουτίνα φροντίδας του προσώπου σας σε πραγματική ιεροτελεστία. Ιδανικό και για την καταπολέμηση της ακμής, των ερεθισμών και των φλεγμονών.

Το βιολογικό γάλα κατσίκας είναι ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά φροντίδας της φύσης. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα σας. Η απαλή του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τα ακαθαρσίες, τον υπερβολικό λίπος και τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό, καθαρό και αναζωογονημένο.

Με αντιβακτηριακές ιδιότητες και ένα πλούσιο μείγμα από αμινοξέα και βιταμίνες, το μέλι βοηθά στην επούλωση των πληγών και την απολέπιση του δέρματος. Η παρουσία του στο σαπούνι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη στην επιδερμίδα σας.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Είναι απαλό και δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, parabens ή SLS.

Για ολοκληρωμένη περιποίηση συμπληρώστε την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας με την μοναδική κρέμα στον κόσμο όπου το νερό έχει αντικατασταθεί με βιολογικό γάλα κατσίκας, την G.o.a.t. 2.0 που μπορείτε να προμηθευτείτε στο Sensities.

Τα προϊόντα P for Pelion είναι το απόσταγμα 7 χρόνων αδιάκοπης προσπάθειας για ό,τι πιο αγνό μπορεί να προσφέρει η Φύση του Πηλίου. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό να κάνουν τους ανθρώπους πιο ελκυστικούς, με τον πιο φυσικό και απολαυστικό τρόπο.

Όλες οι συνταγές έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Γεωπονίας και Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που αποτελεί τον θεματοφύλακα αγνότητας τους.
Τα προϊόντα δε δοκιμάζονται σε ζώα και δημιουργούνται χωρίς Silicones, Parabens, Propylene Glycol, Mineral Oil, Etholamine και Phthalates.
Οι συσκευασίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμες.
Επιστροφή στην κορυφή