Καθαριστικό νερό micellar με λάδι ελιάς και ιβίσκο 100ml Olive-elia Macrovita

€ 13,60 € 8,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7519
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Macrovita
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316331569
Η ευεργετική του σύνθεση καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα αφαιρώντας εύκολα και αποτελεσματικά το μακιγιάζ, κοινό ή αδιάβροχο, χωρίς έντονο τρίψιμο. Χάρη στη micellar τεχνολογία του, δρα ως μαγνήτης εγκλωβίζοντας περιβαλλοντικούς ρύπους, σμήγμα και υπόλοιπα φαρμακευτικών προϊόντων, ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, καταπραΰνει κοκκινίλες και ερεθισμούς, ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική περιποίηση χωρίς να προκαλεί ξηρότητα, αφήνοντάς την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν προκαλεί ερεθισμούς. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Μόνο για εξωτερική χρήση. Κατάλληλο για VEGAN.

Τα μικκύλια είναι μικροσκοπικά μόρια, τα οποία κινούνται μέσα στο διάφανο διάλυμα και έχουν δυο “πρόσωπα”: η υδρόφιλη όψη τους “αγαπάει” το νερό, ενώ η λιπόφιλη, λειτουργώντας ως μαγνήτης, έλκει και εγκλωβίζει τα λιπίδια απομακρύνοντας μαζί τους ρύπους, σμήγμα, σκόνη και μακιγιάζ!

Το ελαιόλαδο οργανικής καλλιέργειας, φυσική πηγή αντιοξειδωτικών, μονοακόρεστων λιπαρών οξέων και βιταμινών, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, θρέφει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό, ενώ ο ιβίσκος - συχνά αναφέρεται ως το “φυσικό botox” – γνωστό φυσικό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τα κύτταρα δεσμεύοντας και εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες και τις φλεγμονές του δέρματος που προκαλούν οξειδωτικό στρες, τη βασικότερη αιτία της πρόωρης γήρανσης. Επιπλέον, αυξάνει την υγρασία στο δέρμα, συσφίγγει την επιδερμίδα και καθιστά τους συνδετικούς ιστούς πιο σταθερούς.
Χρήση: Εφαρμόστε με ένα βαμβάκι σε πρόσωπο, μάτια και χείλη, κάνοντας απαλές κινήσεις. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 98%
Φόρμουλα χωρίς parabens, ορυκτέλαιο (παραφίνη), βαζελίνη, σιλικόνες και προπυλενογλυκόλη.
Επιστροφή στην κορυφή