Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)

€ 2,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8630
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5055796569915
Οι πολύτιμοι λίθοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης πολλών αρχαίων πολιτισμών. Συχνά θεωρούνται φυλαχτό ή σύμβολο καλής τύχης. Πιστεύεται ότι κάθε πολύτιμος λίθος έχει διαφορετικές ιδιότητες και εδώ και χιλιάδες χρόνια έχουν κατασκευαστεί με αυτούς πολλά αντικείμενα, όπως δαχτυλίδια, βραχιόλια, φυλαχτά, καρφίτσες και μενταγιόν, προκειμένου να “αιχμαλωτίσουν” τη μαγεία τους.

Οι Tumble Stones TBm-49 - L - Kalahari Desert Stone είναι φυσικές πέτρες σε ακανόνιστα σχήματα, οι οποίες έχουν λειανθεί και γυαλιστεί και είναι έτοιμες να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία κοσμημάτων ή για χειροτεχνίες. Τα σχέδιά τους θυμίζουν την ταλαντευόμενη κίνηση της άμμου και του ανέμου στην έρημο. Είναι κατάλληλες για διαλογισμό, σαμανικά ταξίδια (ταξίδια στα μονοπάτια της αυτογνωσίας, αναδρομές (Deep Memory Process) για να ανακαλύψουμε προηγούμενες ζωές).
Θεωρείται ότι βοηθούν στην ενίσχυση της θετικότητας και στην ανακάλυψη της πνευματικότητας και της ομορφιάς σε όλα τα πράγματα.

Διεγείρουν τη δημιουργικότητα, το διαυγές μυαλό και την αρμονία. Επιπλέον, μια δημοφιλής θεωρία υποστηρίζει ότι οι πολύτιμοι λίθοι περιέχουν δονητική ενέργεια. Τοποθετώντας τους μέσα στην αύρα ενός ατόμου, είναι δυνατό να αλλάξουμε τις δονήσεις της αύρας αυτής.

Δείτε επίσης

Αιματίτης - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή