Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8301
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Υλικό Αμέθυστος
Μήκος 3,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “Amethyst ” (Αμέθυστος) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο Αμέθυστος είναι το πετράδι της φιλίας, της αγάπης και της ειρήνης. Προσφέρει πλούτο, αφθονία, υγεία, ανεκτικότητα, νηφαλιότητα και αμεροληψία, ενώ επιπλέον, θεωρείται πως εξασφαλίζει τη συζυγική πίστη και την οικογενειακή αρμονία. Πιστεύεται πως προάγει τη δημιουργικότητα, το θάρρος, την αυτοεκτίμηση, την ακεραιότητα, τη διαίσθηση και τον οραματισμό, ενώ φαίνεται πως ενισχύει τη θέληση και την αντοχή, απομακρύνει τις αρνητικές επιρροές και φέρνει ισορροπία, αισιοδοξία και ευτυχία.

Θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός αν φορεθεί γύρω από τον λαιμό.
Σε πνευματικό επίπεδο πιστεύεται ότι φέρνει γαλήνη στο νου βοηθώντας τα άτομα να ζήσουν με μεγαλύτερη αρμονία την καθημερινότητά τους, τονώνει την πνευματική εργασία, τον διαλογισμό και την αυτοσυγκέντρωση, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην κατανόηση του θανάτου και της αναγέννησης, ανακουφίζοντας από το άγχος.

Τέλος, μετατρέπει την αρνητική σκέψη σε θετική, διαλύει τον θυμό, την οργή και το φόβο και γειώνει την ενέργεια.
Σε σωματικό επίπεδο, ηρεμεί το νευρικό σύστημα, ανακουφίζοντας από πονοκεφάλους, ημικρανίες και αϋπνία, ενισχύει το ανοσοποιητικό και ενδυναμώνει τα όργανα καθαρισμού του αίματος, ενώ χρησιμεύει και στην αντιμετώπιση ασθενειών του αναπνευστικού, του πεπτικού και του απεκκριτικού συστήματος. Επιπλέον, ρυθμίζει το ενδοκρινικό σύστημα και τον μεταβολισμό, ενώ βοηθά και σε πολλά γυναικολογικά προβλήματα.

Τέλος, χρησιμοποιείται για την επούλωση των τραυμάτων, τη θεραπεία της ακμής, των μολύνσεων και των ατελειών του δέρματος, ενώ φαίνεται πως προστατεύει από ρευματισμούς, αρθριτικά, μώλωπες και οιδήματα.
Ο Αμέθυστος αντιστοιχεί στα chakra του Τρίτου Ματιού και της Κορυφής. Καθαρίζεται στο νερό και επαναφορτίζεται στο φως του ήλιου.

Προσοχή! Η έκθεση στον ήλιο επί μακρόν μπορεί να ξεθωριάσει το χρώμα του.

Δείτε επίσης

Ουνακίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)
€ 1,90
Ίασπις Λεοπάρδαλη (Leopard Skin Jasper)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή