Χαλαζίας (Rock Quartz)

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1736
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των κρυστάλλων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα. Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται γενικά ως οι πιο ισχυροί από όλους τους Κρυστάλλους, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την ξεμπλοκάρουν. Ο Κρύσταλλος Rock Quartz (Χαλαζίας), θα γεμίσει με φως την ψυχή και θα συμβάλλει θετικά στην πνευματική και διανοητική ανάπτυξη. Δρα σαν μια φυσική ασπίδα προστασίας του οργανισμού, απορροφώντας την αρνητική ενέργεια και μετατρέποντάς την σε θετική. Ο ξεχωριστός αυτός Κρύσταλλος, ενισχύει την δυνατότητα της «καθαρής» σκέψης του ανθρώπου, προκειμένου εκείνος να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τον σωστότερο δυνατό τρόπο. Ο Κρύσταλλος Rock Quartz, εξισορροπεί όλα τα Chakra του σώματος και ενεργοποιεί το Chakra του μετώπου.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο ημιπολυτιμος λιθος Rock Quartz (Χαλαζίας), θεωρείται ως ένας από τους πιο ισχυρούς θεραπευτικούς Κρυστάλλους. Ενισχύει το ανοσοποιητικό και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των πόνων της κοιλιάς και των ποδιών. Θεωρείται ακόμα, πως συμβάλλει θετικά στην μείωση των πονοκεφάλων.

Χρησιμοποιήσετε τον Κρύσταλλο Rock Quartz (Χαλαζίας) σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήσετε τον ακόμα σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού ή στον εργασιακό σας χώρο, προκειμένου, να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια. Τοποθετήστε τον τέλος στο σημείο του σώματος που «υποφέρει», προκειμένου να ενισχύσετε την «άμυνα» και τις «δυνάμεις» του οργανισμού.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Ιασπις Κόκκινος (Red Jasper)
€ 1,90
Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 12,90
Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή