Νεφρίτης ή Ζαντ - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8223
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Νεφρίτης
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “ New Jade ” (Νεφρίτης ή Ζαντ) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.


Ο Νεφρίτης θεωρείται η πέτρα της ισορροπίας, της ειρήνης, της γνώσης, της γαλήνης, της σοφίας και της μακροζωίας. Οι Κινέζοι οι οποίοι την λατρεύουν εδώ και 5.000 χρόνια της έχουν χαρίσει το όνομα “πέτρα της αθανασίας”.
Θεωρείται ότι έλκει τη χαρά, τον πλούτο, την καλή τύχη, την αφθονία, τη διάθεση, τον έρωτα και τη ζωτικότητα, ότι καθαρίζει την αύρα, ότι ανυψώνει το πνεύμα και ότι συνδέει το νου με το σώμα. Επίσης, πιστεύεται ότι απελευθερώνει τις συσσωρευμένες αρνητικές σκέψεις, διώχνει την απογοήτευση και γαληνεύει το νου, σταθεροποιώντας παράλληλα την προσωπικότητα. Επιπλέον, πιστεύεται ότι προφυλάσσει από τραυματισμούς και ατυχήματα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ισχυρή προστασία και φροντίδα ιδιαίτερα στα νεογέννητα και στα μικρά παιδιά. Εξαιρετικά χρήσιμος σε κάθε νέα αρχή στη ζωή και σε κάθε αλλαγή ή μετάβαση.

Σε θεραπευτικό επίπεδο, θεωρείται πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση των οργάνων φιλτραρίσματος και απέκκρισης. Επίσης, πιστεύεται ότι διεγείρει τη λειτουργία των νεφρών και της σπλήνας, ότι ανακουφίζει και θεραπεύει όσους πάσχουν από πέτρες ή άμμο στα νεφρά και ότι καθαρίζει το αίμα. Επιπλέον, πολλοί θεραπευτές ισχυρίζονται ότι σχετίζεται με τη θεραπεία των ασθενειών του ήπατος και του ουροποιητικού συστήματος, καθώς και με την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και την ισορροπία του μεταβολισμού.
Τέλος, πιστεύεται ότι βοηθά στην τόνωση της καρδιάς, στην καταπολέμηση των πονοκεφάλων, της νυχτερινής εφίδρωσης και της αϋπνίας, καθώς και στην υποστήριξη της γονιμότητας χαρίζοντας μια ομαλή εγκυμοσύνη και μια εύκολη γέννα.

Ο Νεφρίτης συνδέεται με το Τσάκρα της Καρδιάς

Δείτε επίσης

Σοδαλίτης (Sodalite)
€ 2,90
Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)
€ 1,90
Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Κονγκλομεράτης (Conglomerate)
€ 1,90
Ουνακίτης - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή