Μάτι της Τίγρης - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8227
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Tiger's Eye
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “Tiger’s eye” (Μάτι της Τίγρης) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο κρύσταλλος Tiger’s eye (Μάτι της Τίγρης) έχει πάρει το όνομά του από το πανέμορφο αιλουροειδές, καθώς το χρώμα και το σχήμα του θυμίζουν τα μάτια του. Θεωρείται μία ιδιαίτερα τυχερή πέτρα, ένα πραγματικό φυλαχτό με ισχυρές προστατευτικές ιδιότητες, καθώς πιστεύεται ότι προφυλάσσει το άτομο από το κακό μάτι και την γλωσσοφαγιά.

Θεωρείται ότι στηρίζει την σύνδεση της γήινης με την πνευματική ενέργεια, βοηθώντας στην ανάδειξη των πνευματικών και των ψυχικών χαρισμάτων και παράλληλα ότι οδηγεί τον άνθρωπο να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και τους άλλους, δημιουργώντας μια ισορροπία στα συναισθήματά του. Επίσης, λέγεται ότι τονώνει την αυτοπεποίθηση, ότι ανυψώνει την θετική διάθεση και ότι ενεργοποιεί την εσωτερική δύναμη και δημιουργικότητα του ατόμου, καταπολεμώντας την κατάθλιψη και τις εσωτερικές συγκρούσεις και ενθαρρύνοντας την επικοινωνία με τους συνανθρώπους του. Τέλος, φαίνεται ότι βοηθάει όσους δυσκολεύονται να δουν τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, αλλά και όσους επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στην ζωή τους, ή να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο.
Συνιστάται να φοριέται κατά τη διάρκεια περιόδων αποκατάστασης, για παράδειγμα, μετά από επεμβάσεις ή σοβαρές ασθένειες, καθώς και από γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν παιδιά ή είναι ήδη έγκυες.

Σε θεραπευτικό επίπεδο, θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικός για τα μάτια - ενισχύει την νυχτερινή όραση - τον λαιμό και τα όργανα αναπαραγωγής, αλλά και για το πεπτικό σύστημα, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση του στομαχικού πόνου. Επιπλέον, λέγεται πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των πληγών και των μελανιών.
Συνδέεται με το 3ο Τσάκρα : Προσωπικότητα, αυτοπεποίθηση, δύναμη και με το 6ο Τσάκρα: Τρίτο μάτι, σκέψη, εγκέφαλος.

Προσοχή! Δεν ενδείκνυται για νευρικούς, οξύθυμους και πολύ έντονους χαρακτήρες!

Δείτε επίσης

Ιασπις Κίτρινος (Yellow Jasper)
€ 1,90
Χαολίτης Λευκός (White Howlite)
€ 1,90
Νεφρίτης ή Ζαντ - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή