Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8170
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το ξεχωριστό Μενταγιόν Λαιμού “ Brecciated Jasper ” (Λατυποπαγής ή Ίασπις με Αιματίτη) συνοδευόμενο από υπέροχη ασημένια αλυσίδα.
Ο όρος “ Brecciated ” σημαίνει ότι ένας συμπαγής κρύσταλλος / λίθος έχει σχηματιστεί με θραύσματα ενός άλλου κρυστάλλου / λίθου δημιουργώντας έναν νέο.

Ο Λατυποπαγής Ίασπις είναι μια μορφή Ίασπη, ο οποίος περιέχει αιματίτη. Πρόκειται για έναν λίθο με ισχυρές ενεργειακές ιδιότητες. Οι θεραπευτές ισχυρίζονται ότι καθαρίζει και αποτοξινώνει την αύρα, χαρίζει πνευματική διαύγεια και αρμονία, προστατεύει από το κακό μάτι και την αρνητική ενέργεια, ενεργοποιεί τη διαίσθηση στις δύσκολες καταστάσεις, ενώ, λόγω της χαλαρωτικής του δράσης, προσφέρει σταθερότητα και ηρεμία σε περιόδους άγχους βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην επίλυση των προβλημάτων. Σημαντική είναι επίσης η συμβολή του στην ενίσχυση της αλληλοβοήθειας, της ενσυναίσθησης και της καλοσύνης, καθώς και στην εμπέδωση της θετικής στάσης και της χαράς απέναντι στη ζωή. Επιπλέον πιστεύεται ότι αναπτύσσει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία, ενισχύει το ταλέντο, ενθαρρύνει τις νέες εμπειρίες και ιδέες και συμβάλλει στην καλύτερη διαχείριση του χρόνου, ενώ θεωρείται και εξαιρετικός λίθος γείωσης, καθώς βοηθά στην τάξη και την οργάνωση.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, φαίνεται ότι βελτιώνει την οικειότητα, ενισχύει την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, ακόμα και με τα ζώα και εμποτίζει τις σχέσεις με πάθος και ρομαντική ένταση.
Ο Λατυποπαγής Ίασπις θεωρείται κρύσταλλος δύναμης και ζωτικότητας. Σε θεραπευτικό επίπεδο φαίνεται ότι προάγει την καλή υγεία και τη φυσική αντοχή, επιταχύνει την ανάρρωση από ασθένειες. βοηθά στη πρόληψη της αφυδάτωσης, ενώ επιδεικνύει και σημαντικές αποτοξινωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, προστατεύει το πάγκρεας, τη σπλήνα και το ήπαρ. ενισχύει το στομάχι και το πεπτικό σύστημα, βελτιώνει τη λειτουργία του κυκλοφορικού, ενώ είναι εξαιρετικά βοηθητικός και στις αλλεργίες.
Ενεργειακά κέντρα: Βάση, ιερό. Δόνηση: Γήινη.

Δείτε επίσης

Σοδαλίτης (Sodalite)
€ 2,90
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Πέτρα Ερήμου Καλαχάρι (Kalahari Desert Stone)
€ 2,90
Κονγκλομεράτης (Conglomerate)
€ 1,90
Χαολίτης Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή