Ίασπις Δαλματίας (Dalmation Jasper)

€ 1,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 1725
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 2 cm – 3 cm
Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα. Οι περιγραφές σχετικά με τις ιδιότητες και τις «δυνάμεις» τους είναι πραγματικά αμέτρητες - από τους πάπυρους της αρχαίας Αιγύπτου, μέχρι και την ίδια τη Βίβλο (στην οποία γίνονται πάνω από 200 αναφορές). Η σύγχρονη Κρυσταλλοθεραπεία στηρίζεται στη θεωρία πως κάθε κρύσταλλος εκπέμπει δονήσεις, σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Το ίδιο συμβαίνει και με το ανθρώπινο σώμα.

Όταν ο ανθρώπινος οργανισμός «υποφέρει» από κάποια συμπτώματα, οι δονήσεις αυτές αρχίζουν να παρουσιάζουν «ανισορροπίες». Οι κρύσταλλοι θεωρείται πως μπορούν να επαναφέρουν την ισορροπία και, μέσω των δονήσεων τους, να «επανενεργοποιήσουν» την ανθρώπινη δυνατότητα της αυτοθεραπείας.

Ο Κρύσταλλος Dalmatian Stone (Ίασπις Δαλματίας) είναι άσπρος με μαύρες βούλες και έχει πάρει το όνομά του από την ράτσα των σκύλων της Δαλματίας. Σε περιόδους έντονου στρες, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο καθώς απορροφάει την αρνητική ενέργεια, καθαρίζει την αύρα και προσφέρει ηρεμία και γαλήνη. Ψυχολογικά, ο Κρύσταλλος Dalmatian Stone ενισχύει το θάρρος του ανθρώπου, προκειμένου εκείνος να μπορέσει να αντιμετωπίσει με δύναμη και ψυχραιμία τις δυσκολίες και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θεωρείται ακόμα, πως συμβάλλει θετικά στην απόκτηση μεγαλύτερης φαντασίας και δημιουργικότητας, οδηγώντας έτσι στην πιο εύκολη επίτευξη των στόχων. Ο Κρύσταλλος Dalmatian Stone, ενεργοποιεί το Ιερό Chakra και το Chakra του Ηλιακού πλέγματος.

Σύμφωνα με τους Κρυσταλλοθεραπευτές, ο Κρύσταλλος Dalmatian Stone (Ίασπις Δαλματίας), θεωρείται πως βελτιώνει σημαντικά το κυκλοφορικό και το πεπτικό σύστημα και ενδυναμώνει τις σεξουαλικές ορμόνες. Σε περιόδους ασθένειας, ενισχύει τον ανθρώπινο οργανισμό και συντελεί στην ταχύτερη ανάρρωσή του. Οι Κρυσταλλοθεραπευτές υποστηρίζουν ακόμα, πως μπορεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο για όσους αθλούνται, καθώς αυξάνει τα επίπεδα της αντοχής. Τέλος, ο κρύσταλλος Dalmatian Stone, θεωρείται πως μπορεί να καλμάρει ένα νευρικό και άγριο κατοικίδιο.

Χρησιμοποιήσετε τον κρύσταλλο Dalmation, σαν κόσμημα ή κρατήστε τον στη τσέπη, τη τσάντα ή το πορτοφόλι σας και αγγίξτε τον όποτε χρειάζεστε την ενέργεια του. Τοποθετήστε ακόμα αυτόν τον υπέροχο Λίθο σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού ή στον εργασιακό σας χώρο, προκειμένου να απορροφήσει την αρνητική ενέργεια.

Ο κάθε κρύσταλλος που θα βρείτε στα Sensities είναι μοναδικός και είναι «προικισμένος» με διαφορετικές ιδιότητες. H επιλογή του κρυστάλλου είναι εντελώς προσωπική. Αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει, ή επιλέξτε έναν ή περισσότερους κρυστάλλους ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και τη περιποίηση των κρυστάλλων σας μπορείτε να βρείτε στο τμήμα FAQ του website μας.

Στα Sensities πιστεύουμε πως η κρυσταλλοθεραπεία είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν πρέπει να αντικαθιστά, σε καμία απολύτως περίπτωση, τη φαρμακευτική θεραπεία και τη ιατρική παρακολούθηση.

Δείτε επίσης

Αμέθυστος - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90
Ίασπις με Αιματίτη - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Μάτι της Τίγρης (Tiger Eye) - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα
€ 14,90   € 12,90
Επιστροφή στην κορυφή