Αβεντουρίνης - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8316
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Υλικό Αβεντουρίνης
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “Aventurine” (Αβεντουρίνη) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Η Αβεντουρίνη θεωρείται η πέτρα της τύχης, των ευκαιριών και της επιτυχίας, γι’ αυτό και πολλοί μανιώδεις παίκτες συνηθίζουν να την κρατούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πιστεύεται ότι βοηθά τη διανόηση, την ηρεμία και την έκφραση - ιδιαίτερα στους ομιλητές - ενισχύει τη δημιουργικότητα, την αντίληψη και τη φαντασία, προάγει την προσωπική εξέλιξη, ενδυναμώνει τις ηγετικές ικανότητες και την αποφασιστικότητα βοηθώντας το άτομο να κυνηγήσει και να πετύχει τους στόχους του χωρίς να χάσει τις ισορροπίες του και παράλληλα το στηρίζει ώστε να μπορεί να δει τις εναλλακτικές επιλογές και δυνατότητές του. Επίσης, ενισχύει την οικογένεια και το σπίτι, ενώ χρησιμοποιείται και για να προσελκύσει φλερτ ή ερωτικές περιπέτειες. Τέλος, θεωρείται λίθος προστασίας των ενεργειών καθώς πιστεύεται ότι μετατρέπει τις αρνητικές ενέργειες σε θετικές, ενώ παράλληλα προφυλάσσει από την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές.

Σε ψυχολογικό επίπεδο η δράση της είναι κατευναστική και εξισορροπητική. Καλμάρει το θυμό και τη νευρικότητα, διαλύει τα αρνητικά και καταπιεσμένα συναισθήματα, χαλαρώνει τα άγχη και τους φόβους χτυπώντας τα στη ρίζα τους και χαρίζει ζωτικότητα και καλή διάθεση. Ως εκ τούτου θεωρείται εξαιρετικά βοηθητική σε κρίσεις πανικού, στην πρόληψη ατυχημάτων και στην προστασία της αύρας από τοξικά άτομα και αρνητικές δονήσεις

Στην ολιστική ιατρική χρησιμοποιείται για την τόνωση του κυκλοφορικού, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης και την ανακούφιση από ναυτία ημικρανίες και πονοκεφάλους που προέρχονται από άγχος. Επίσης, είναι ιδιαίτερα επωφελής για την ενδυνάμωση της καρδιάς, των πνευμόνων και των επινεφριδίων, καθώς και για την αντιμετώπιση αλλεργιών, δερματικών εκζεμάτων, πυρετού και διαταραχών του ύπνου. Τέλος, θεωρείται ότι χαλαρώνει τους σφιγμένους σιαγόνες και καταπολεμά τα συμπτώματα του τραυλισμού.
Η Αβεντουρίνη αντιστοιχεί στο 4ο chakra της Καρδιάς.

Δείτε επίσης

Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Αμέθυστος (Banded Amethyst)
€ 2,90
Χαολίτης Λευκός (White Howlite)
€ 1,90
Χαλαζίας Ροζ- Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Επιστροφή στην κορυφή