Ίασπις - Μενταγιόν Λαιμού Οβίδα

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8222
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Υλικό Ίασπις
Μήκος 3,50 cm
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “Jasper” (Ίάσπις) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Ο Ίασπις είναι ο λίθος που κατά την αρχαιότητα προτιμούσαν οι βασιλιάδες και οι ιερείς για τις πνευματικές του ιδιότητες.
Πιστεύεται ότι χαρίζει υγεία, ισορροπία, ζωτικότητα, ευεξία, ομορφιά, μακροζωία και αισιοδοξία και ότι προστατεύει και από τη βασκανία και κάθε είδους αρνητική ενέργεια, απορροφώντας το κακό και στέλνοντάς το πίσω στην πηγή του.

Θεωρείται ιδιαίτερα θεραπευτική πέτρα, καθώς βοηθά το άτομο να συσσωρεύσει την εσωτερική του ενέργεια δίνοντάς του δύναμη να αναρρώσει από κάποια αρρώστια ή εγχείρηση, να ξεπεράσει εθισμούς και να δώσει τις δικές του μάχες στη ζωή, καθώς και επιμονή και υπομονή για να ολοκληρώσει μία εργασία που έχει αρχίσει και δεν λέει να τελειώσει.

Λέγεται επίσης ότι είναι το πετράδι της ολοκλήρωσης και του κλεισίματος ενός κύκλου, καθώς βοηθά τον άνθρωπο να βιώσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα κάποιο τέλος, είτε πρόκειται για μια σχέση που διαλύθηκε, είτε για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, και να κάνει μια νέα αρχή.
Επιπλέον, πιστεύεται ότι ενθαρρύνει το άτομο να είναι ειλικρινές με τον εαυτό του, να εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματά του και ότι το βοηθά να συνειδητοποιήσει τα ταλέντα του γεμίζοντάς το πάθος, θάρρος και αποφασιστικότητα για τη σωστή τους ανάδειξη.

Σε θεραπευτικό επίπεδο θεωρείται ότι ενδυναμώνει το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα του οργανισμού διευκολύνοντας την αποτοξίνωση, ότι επιταχύνει την ίαση του ήπατος ή της χολής, ότι ενισχύει την όσφρηση και το ρινικό σύστημα και παράλληλα ότι βοηθά στην καλή λειτουργία των γεννητικών οργάνων τονώνοντας τη σεξουαλικότητα και το ερωτικό πάθος.

Ο Ίασπις ενεργοποιεί το 1ο Τσάκρα.

Δείτε επίσης

Νεφρίτης ή Ζαντ - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)
€ 1,90
Κονγκλομεράτης (Conglomerate)
€ 1,90
Χαλαζίας Ροζ (Rose Quartz)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή