Χαλαζίας Λευκός - Μενταγιόν Λαιμού

€ 14,90 € 11,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8226
Είδος Ημιπολύτιμοι Λίθοι
Μήκος 1,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 1,50 cm
Υλικό Λευκός Χαλαζίας
Η ανθρώπινη αύρα περιλαμβάνει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στο φάσμα της. Ορισμένες φορές όμως, κάποιες αποχρώσεις μπορεί να ξεθωριάσουν, να λεκιάσουν ή να αποχρωματιστούν, λόγω σωματικών ή ψυχολογικών τραυμάτων. Η παραβίαση της δομής της αύρας ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρές ασθένειες.

Πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι οι κρύσταλλοι αποκαθιστούν τη διαταραγμένη συχνότητα δόνησης του ανθρώπινου σώματος δίνοντας τη δυνατότητα στο άτομο να “θεραπεύσει” την “προβληματική” περιοχή με την αύρα της πέτρας. “Επανενεργοποιουν” δηλαδή τρόπον τινά τη δυνατότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Κάθε ορυκτό επηρεάζει συγκεκριμένα τσάκρα και επενεργεί στο ανθρώπινο σώμα με διαφορετικούς τρόπους.

Δώστε ξεχωριστό στυλ στην κάθε σας εμφάνιση και ταυτόχρονα απολαύστε τη θεραπευτική δράση των κρυστάλλων με το πανέμορφο Μενταγιόν Λαιμού “ White Quartz” (Λευκός Χαλαζίας) συνοδευόμενο από υπέροχη, ασημένια αλυσίδα.

Οι Κρύσταλλοι Quartz, θεωρούνται οι ισχυρότεροι των Κρυστάλλων, τόσο σε πνευματικό, όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο. Έχουν την μοναδική ικανότητα να απορροφούν, να κρατούν και να απελευθερώνουν την ενέργεια, καθώς επίσης και να την ξεμπλοκάρουν.

Ο κρύσταλλος Λευκός Χαλαζίας αποτελεί μοναδικό φαινόμενο κρυστάλλου, καθώς περιέχει όλα τα φάσματα του χρώματος και ως εκ τούτου επιδρά σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπου (chakras) και σε όλα τα επίπεδα της αύρας, εξισορροπώντας τα.

Πιστεύεται ότι καθαρίζει τις αρνητικές σκέψεις και την αρνητική ενέργεια από το σώμα και την αύρα, βοηθώντας το άτομο να δει τον εσώτερο εαυτό του και παράλληλα τού αποκαλύπτει όνειρα και προσδοκίες, προτρέποντάς το να δει καθαρά τις σκοτεινές πλευρές του υποσυνείδητου. Επίσης, ότι βοηθά τον άνθρωπο να διατηρήσει την ψυχική του ισορροπία και την καλή του διάθεση, παρά τις απρόβλεπτες καταστάσεις, και ότι τον προστατεύει όσο καιρό χρειάζεται μέχρι να εισπράξει από τη ζωή τα διδάγματα που πρέπει. Τέλος, φαίνεται ότι στηρίζει την αγάπη, γαληνεύει τη ψυχή και προσφέρει διακριτικότητα και λεπτότητα στις σχέσεις και ταυτόχρονα προστατεύει τον ύπνο και ευνοεί τις συνεργασίες, τα όνειρα και τα ταξίδια.

Σε θεραπευτικό επίπεδο αξιόλογη είναι η ικανότητά του να καταπολεμά δερματικές ασθένειες μικρής πολυπλοκότητας όπως ερυθρότητα, ή ακμή, καθώς και η συμβολή του στην προστασία από το κρυολόγημα και σε περίπτωση ασθένειας η συνδρομή του στην ταχύτερη αντιμετώπισή της.

Δείτε επίσης

Ιασπις (Fancy Jasper)
€ 2,90
Μάτι της τίγρης (Tiger Eye)
€ 2,50
Αχάτης Πολύχρωμος - Μενταγιόν Λαιμού
€ 14,90
Απολιθωμένο Ξύλο (Petrified Wood)
€ 1,90
Επιστροφή στην κορυφή