Aegean Sea Salt & Citrus Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 45,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6709
Είδος Αρώματα
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Η νέα σειρά αρωμάτων Theodoros Kalotinis Perfumer, βασισμένη σε φυτικά συστατικά και εμπνευσμένη από τις απέραντες ομορφιές της Ελλάδας, τώρα και στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities. Ανακαλύψτε τη και αφεθείτε στη μαγεία των αρωμάτων της φύσης!

Η νέα σειρά αποτελείται από τρία πρωτότυπα αρώματα:
- το unisex άρωμα Aegean Sea salt & Citrus Εau de Parfum.
- το ανδρικό άρωμα Sea God Eau de Parfum
- το γυναικείο άρωμα Plumeria Εau de Parfum
και εκφράζει με εξαιρετική μαεστρία τις αξίες του οίκου με την μοναδικότητα των φυσικών συστατικών υψηλής αρωματοποιίας.

Aegean Sea salt & Citrus eau de parfum: Ένα ξεχωριστό άρωμα, το οποίο συνδυάζει μοναδικά τους σπιρτόζικους χυμούς των εσπεριδοειδών (λεμόνι, πορτοκάλι και γκρέιπφρουτ) με τις εντυπωσιακές νότες του αιγαιοπελαγίτικου θαλασσινού αλατιού. Ο δροσερός αέρας και τα αναζωογονητικά νερά του Αιγαίου σε ένα μοναδικό συνδυασμό…για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να νιώθουν αέναα την αύρα του καλοκαιριού στο δέρμα τους.

Πηγή έμπνευσης για την δημιουργία του Aegean Sea salt & Citrus eau de parfum αποτέλεσαν τα μοναδικού κάλους νησιά του πολυθρύλητου πελάγους μας με την πλούσια ιστορία, οι μυστικές παραλίες, η σπάνια ομορφιά, τα χρώματα, οι μυρωδιές, τα λουσμένα τοπία με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Ένα αξεπέραστο άρωμα γεμάτο υπέροχες ευωδιές, οι οποίες θα πυροδοτήσουν τις αισθήσεις σας δημιουργώντας σας μια πληθωρική αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς, τόσο ξεχωριστή όσο και η αύρα του Αιγαίου.

Δείτε επίσης

I Am Beautiful Eau de Parfum for Women 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Mentor Eau De Parfum for Men 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Caramel Oud Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Mysterious Man London Pheromone Parfum 30ml by Hot Austria
€ 49,80
Gardenia Eau De Parfum for Women by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Επιστροφή στην κορυφή