Caramel Oud Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis

€ 45,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8956
Είδος Αρώματα
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Theodoros Kalotinis
Ο διάσημος οίκος αρωμάτων Theodoros Kalotinis παρουσιάζει τη νέα προσθήκη στην μεγάλη συλλογή αρωμάτων της εταιρίας του, το σαγηνευτικό Caramel Oud Eau de Parfum, ένα unisex άρωμα μακράς διαρκείας, που ξυπνά τις αισθήσεις και κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν… στη μυρωδιά σας!

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο αισθησιακό, πλούσιο, κρεμώδες και βουτυρένιο άρωμα της καραμέλας όπως αναμειγνύεται με τη λιωμένη, παχύρρευστη ζάχαρη και το παχύ, συμπυκνωμένο γάλα! Απολύτως κανείς!

Απολαύστε το Caramel Oud, ένα αρωματικό αριστούργημα που συνδυάζει τη μαγεία της ανατολικής γοητείας με την κομψότητα της γαστρονομικής απόλαυσης. Μια αρμονική ανάμειξη των πιο εκλεπτυσμένων συστατικών που θα αποπλανήσει τις αισθήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών.

Στην καρδιά του, ένας εκλεπτυσμένος συνδυασμός καραμέλας και ξύλου ουντ, το οποίο προέρχεται από το σπάνιο και λατρεμένο Agarwood, το τόσο δημοφιλές στη Μέση Ανατολή συστατικό, μπλέκει αρμονικά με τη μεθυστική γλυκύτητα του σπάνιου ακόρντ Toffee Macaron και την απέριττη κομψότητα του κρόκου Κοζάνης, σε μια από τις πιο σπάνιες ποικιλίες του κόσμου, δημιουργώντας μία μαγική ένωση.
Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύπλοκο, πλούσιο απολαυστικό άρωμα που αποπλανεί τις αισθήσεις.

Ζήστε την απολαυστική εμπειρία του Caramel Oud και αισθανθείτε μοναδικοί για το ξεχωριστό άρωμά σας και… το καλό σας γούστο!

Δείτε επίσης

Cherry Powder Eau de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 45,00
Leather Iris Extrait de Parfum 50ml by Theodoros Kalotinis
€ 149,90   € 129,90
Body Mist Fresh για τον Άνδρα 130ml OlivAloe
€ 11,90
Eros Iros Jour Naper Collection 50ml by The Greek Perfumer
€ 59,90
Greek Summers 30ml by The Greek Perfumer
€ 29,90
Επιστροφή στην κορυφή