Αφρόλουτρο - Σαμπουάν 2 σε 1 για Βρέφη και Παιδιά 200ml Olive-Elia Macrovita

€ 7,20


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7515
Είδος Περιποίηση Μαλλιών / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 200 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316330432
Απαλό Αφρόλουτρο - Σαμπουάν για βρέφη και παιδιά, εμπλουτισμένο με βιολογικής καλλιέργειας, φυσικά καταπραϋντικά και ενυδατικά συστατικά και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες από την σειρά Olivelia της εταιρίας Macrovita.

Ένα υπέροχο προϊόν, το οποίο καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα μαλλιά και την επιδερμίδα των βρεφών και των παιδιών, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση και προστασία. Δεν ερεθίζει τα μάτια. Ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμη και τους πρώτους μήνες.

Το ελαιόλαδο, πλούσιο σε φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά, αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα ενυδατικά προϊόντα της φύσης, ενώ η καλέντουλα και το χαμομήλι, με τις ισχυρές αντισηπτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλογιστικές τους ιδιότητες, συμβάλλουν στην αντιμετώπιση δερματικών ερεθισμών και κοκκινίλων. Η αλόη σε συνδυασμό με την ευεργετική προβιταμίνη B5, χάρη στην πλούσια ενυδατική, επουλωτική και καταπραϋντική τους δράση, θρέφουν, προστατεύουν και περιποιούνται το δέρμα και το τριχωτό της κεφαλής, συμβάλλοντας στην ταχεία αποκατάσταση των ερεθισμών και στη διατήρηση της καλής τους υγείας, ενώ χαρίζουν παράλληλα και αξεπέραστη αίσθηση απαλότητας και δροσιάς. Το Μέλι, με τα πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ενυδατώνει, μαλακώνει και προστατεύει το δέρμα από φλεγμονές και ερεθισμούς.

Φόρμουλα χωρίς parabens, ορυκτέλαιο (παραφίνη), βαζελίνη, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και χωρίς γενετικά τροποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα (ΧΩΡΙΣ ΓΤΟ).
Η περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά φτάνει το 94%.

Δείτε επίσης

Lemon & Ginger Solid Shampoo Bar 60gr Ancient Wisdom
€ 9,90
Αντηλιακή Λοσιόν Μαλλιών 150ml OlivAloe
€ 11,50
Idrozoil Καθαριστικό διάλυμα150ml by Erbagil
€ 14,90
Black Raspberry Solid Shampoo Bar 60gr Ancient Wisdom
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή