Mr. Authentic Beard Oil 30ml & Beard Hair Bundle Cosmogent

€ 23,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7795
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Εταιρεία Cosmogent
Προέλευση Hellas
Barcode 8000001005549
Ειλικρινής, αυθεντικός, πιστός στο λόγο του, ο Mr. Authentic με τον δυναμικό και αξιόπιστο χαρακτήρα του θα βρίσκεται δίπλα σας όποτε τον χρειαστείτε. Ένας τέτοιος ξεχωριστός και ιδιαίτερος τύπος δεν θα μπορούσε να μην έχει το απόλυτο kit, με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρεί το στυλ και τη φρεσκάδα μιας υγιούς και δυνατής γενειάδας.

Το Mr. Authentic Bundle, από την πολυτελή σειρά Mr. της Cosmogent είναι το απαραίτητο “εργαλείο” στο “οπλοστάσιο” περιποίησης κάθε σύγχρονου άντρα!
Το kit περιέχει:
- 1 Mr. Authentic Beard Oil
- 1 Hair Comb

Mr. Authentic Beard Oil
Λεπτόρρευστο, μη λιπαρό λάδι για τα γένια, εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο, καστορέλαιο αργανέλαιο και έλαια jojoba και baobab, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, αντιοξειδωτικές και μαλακτικές τους ιδιότητες. Η φυσική σύνθεση του προϊόντος θα διατηρήσει την γενειάδα σας βαθιά ενυδατωμένη, λαμπερή και δροσερή, ενώ οι νότες lime και old wood θα της χαρίσουν ένα αναζωογονητικό άρωμα φρεσκάδας και δύναμης.

Η καθημερινή επάλειψη μειώνει δραστικά τη φαγούρα και την ξηροδερμία, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην εντατική θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας και των πόρων της. Ταυτόχρονα, μαλακώνει και αναδομεί την τρίχα, προάγοντας την ανάπτυξη μιας υγιούς και δυνατής γενειάδας.
Ιδανικό για κάθε τύπο γενειάδας και επιδερμίδας. Κατάλληλο για χρήση όλες τις ώρες της ημέρας, σε στεγνό μούσι!
Φτιαγμένο από 100% φυσικά ελληνικά έλαια.

Χρήση: Απλώστε 5-6 σταγόνες στις παλάμες σας. Κατόπιν κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από την επιδερμίδα έως τις άκρες της τρίχας.
Είστε πλέον ο Μr. Authentic!
Συσκευασία: 30ml

Hair Comb
Κατασκευασμένη από ξύλο αχλαδιάς η πρακτική αυτή χτένα θα βάλει τέλος στο φριζάρισμα και τους κόμπους στις τρίχες της γενειάδας και των μαλλιών σας.
Το όμορφο, λιτό της design και η μεγάλη αντοχή της σε συνδυασμό με τις μαλακές της μύτες την καθιστούν απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινή περιποίηση του σύγχρονου άντρα.
Γλιστράει πολύ εύκολα, ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα styling στο μούσι ή στο μαλλί σας.

Τα προϊόντα βρίσκονται μέσα σε ένα κομψό, συλλεκτικό τσαντάκι, σε πρακτικό μέγεθος (travel size) για να το έχετε πάντα μαζί σας στις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις σας.
Χώρα κατασκευής: Ελλάδα

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή