Mr. Cosmo Beard Butter 50ml Cosmogent

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7906
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Cosmogent
Barcode 0725765033468
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
O Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Σε αυτό του το ταξίδι χρειάζεται τα καλύτερα προϊόντα για να διατηρήσει το στυλ και τη φρεσκάδα για μια υγιή και δυνατή γενειάδα.

Mr. Cosmo Beard Butter (Κρέμα Για Γένια) με πανθενόλη και καροτέλαιο. Ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο παρέχει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα στην γενειάδα σας. Εμπλουτισμένο με παράγοντες που χαρίζουν μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα, διατηρώντας την υγρασία του έως και 48h., ενώ παράλληλα, προστατεύουν το χρώμα και τη φθορά της τρίχας μειώνοντας το φριζάρισμα.

Η πανθενόλη κάνει τα γένια πιο μαλακά και ευκολοχτένιστα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας προσφέροντας ανακούφιση από τον έντονο κνησμό ή την ξηρότητα.

Το καροτέλαιο, γνωστό για την πλούσια αντιοξειδωτική του δράση, σε συνέργια με καστορέλαιο, ενδυναμώνουν την τρίχα και συμβάλλουν στην θρέψη και την σύσφιξη της επιδερμίδας.

Τρόπος Χρήσης:
Εφαρμόστε κατάλληλη ποσότητα σε καθαρή γενειάδα καθημερινά. Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από την επιδερμίδα έως τις άκρες της τρίχας. Είσαι πλέον ο Μr. Cosmo!

Η σειρά Mr. της Cosmogent, φτιαγμένη από 100% φυσικά ελληνικά έλαια, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στο “οπλοστάσιο” περιποίησης κάθε σύγχρονου άντρα. Με καθημερινή χρήση, μειώνει δραστικά τη φαγούρα και την ξηροδερμία, καθώς ενισχύει τη θρέψη και ενυδάτωση της επιδερμίδας και των πόρων της. Ταυτόχρονα, μαλακώνει και αναδομεί την τρίχα, προάγοντας την ανάπτυξη μιας υγιούς και δυνατής γενειάδας.
Επιστροφή στην κορυφή