Λεβάντα & Τεϊόδεντρο Vegan Solid Conditioner Bar 50gr Wild Hare

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7977
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 50 gr
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5056422986267
Προέλευση United Kingdom
Το τελευταίο διάστημα οι μπάρες μαλακτικού ή solid conditioner ή conditioner bar κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Συμπαγείς και βολικές, eco & travel friendly, είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και ταυτόχρονα να απαλύνουμε τα μαλλιά μας με φυσικό τρόπο, αφού δεν περιέχουν την πληθώρα των χημικών που βρίσκουμε στα κλασσικά μαλακτικά.

Πείτε αντίο στα σκληρά και φριζαρισμένα μαλλιά με το Wild Hare Solid Conditioner Lavender & Tea Tree, το νέο, συμπαγές μαλακτικό από την εταιρία Ancient Wisdom.
Συμπαγής και εύκολη στη χρήση, η μπάρα conditioner θα μαλακώσει και θα δώσει ζωντάνια στα μαλλιά σας αφήνοντάς τα λαμπερά και βαθιά ενυδατωμένα, ενώ το φρέσκο και δροσερό άρωμα λεβάντας και τεϊόδεντρου, με το οποίο είναι εμπλουτισμένη θα τονώσει τη διάθεσή σας καθώς πλένεστε, μετατρέποντας το πρωινό ντους στην τέλεια στιγμή της ημέρας.

Η φυσική της σύνθεση συνδυάζει ήπια ενεργά συστατικά με αργανέλαιο, στα οφέλη του οποίου συμπεριλαμβάνονται η απαλότητα και η ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής. Για μαλλιά δυνατά και υγιή.
Χρήση: Βρέξτε τη μπάρα conditioner ανάμεσα στα χέρια σας και απλώστε τον αφρό που θα δημιουργηθεί σε βρεγμένα μαλλιά κατά μήκος της τρίχας. Αφήστε για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε προσεκτικά. Μετά τη χρήση τοποθετήστε την μπάρα σε καλά στραγγισμένη σαπουνοθήκη να στεγνώσει τελείως.

H κάθε μπάρα των 50 γρ. μπορεί να διαρκέσει έως και 100 πλύσεις, ανάλογα με το μήκος, την υφή και το πάχος της τρίχας. Συνήθεις επαρκεί για 40-60 πλύσεις. Λειτουργεί άριστα και σε σκληρό νερό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη και για ταλαιπωρημένα ή βαμμένα μαλλιά. Θα το παραλάβετε σε ένα όμορφο, ανακυκλώσιμο μεταλλικό δοχείο.

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατάλληλο για vegetarian και vegan. Χωρίς Paraben SLS, SLES. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή