Τονωτικό σαμπουάν 200ml Olive-elia Macrovita

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5644
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Προέλευση Hellas
Βάρος 200 ml
Barcode 5200316330104
To Τονωτικό σαμπουάν από τη σειρά φυτικών καλλυντικών Olive-Elia της Macrovita με λάδι ελιάς & δεντρολίβανο και μία σειρά ευεργετικών βιολογικών φυτικών ουσιών και βιταμινών, προσφέρει εξαιρετική φυσική φροντίδα και περιποίηση στα μαλλιά σας, ενώ τα ήπια καθαριστικά και μαλακτικά συστατικά του, καθαρίζουν απαλά χωρίς να απογυμνώνουν το τριχωτό του κεφαλιού από τα φυσικά του λιπίδια χαρίζοντας ελαστικότητα, όγκο και λάμψη και αφήνοντάς τα μαλλιά λαμπερά, υγιή και μεταξένια.

Το δενδρολίβανο, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά, διεγείρει τους θύλακες των τριχών δυναμώνοντάς τα μαλλιά και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους, ενώ λόγω των στυπτικών και τονωτικών του ιδιοτήτων βοηθά στη ρύθμιση της έκκρισης του σμήγματος, ανακουφίζοντας από τη λιπαρότητα, τον κνησμό και την πιτυρίδα. Τo εκχύλισμα καλέντουλας με την επουλωτική του δράση επανορθώνει τους κατεστραμμένους θύλακες με αποτέλεσμα ένα υγιές τριχωτό, ενώ το οργανικό ελαιόλαδο θρέφει, ενυδατώνει και ανανεώνει το δέρμα της περιοχής, προωθώντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Τέλος, η προβιταμίνη Β5 συγκρατεί τα αποθέματα υγρασίας στην τρίχα, με αποτέλεσμα να τη διατηρεί λεία και απαλή.

Χρήση: Απλώστε επαρκή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας ελαφρό μασάζ. Ξεβγάλτε και επαναλάβετε. Μετά το τελευταίο λούσιμο ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη και Parabens. Συσκευασία 200ml.

88% Συστατικά φυτικής προέλευσης
Επιστροφή στην κορυφή