Mineral Shampoo Premium 300ml by Mineral Beauty System

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6180
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 300 ml
Προέλευση Israel
Barcode 7290008642538
Εταιρεία Mineral Beauty System
Το Mineral shampoo από την νέα σειρά Premium της εταιρίας Mineral Beauty System, εμπλουτισμένο με φυσικά Μεταλλικά Στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα, εκχύλισμα Αλόης, Ελαιόλαδο, Έλαιο Jojoba, Βούτυρο Καριτέ, Βιταμίνη Ε & Β5, εκχύλισμα Χαμομηλιού, Λεβάντα και Σταφύλι που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθαρισμού, ενυδάτωσης και θρέψης, το οποίο θα αναζωογονήσει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, καθιστώντας την τρίχα πλούσια, λαμπερή και υγιή από τις άκρες ως τη ρίζα. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει αντηλιακό φίλτρο.

Τα πλούσια φυτικά έλαια της σύστασής του προσθέτουν υγρασία και λάμψη στα μαλλιά, θρέφουν το δέρμα της κεφαλής, και συμβάλλουν στην ταχύτερη και υγιέστερη ανάπτυξη τους. Η αλόη, πλούσια σε πρωτεΐνες και αμινοξέα, σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα αυξάνοντας την ελαστικότητά της, ενώ η προβιταμίνη Β5 σε συνδυασμό με την θρεπτική Βιταμίνη Ε εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας ενυδάτωση που διαρκεί. Το Σταφύλι συστατικό με ισχυρές αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες δρα απευθείας στη δομή της τρίχας, προστατεύοντας της καθολικά, ενώ τα εκχυλίσματα χαμομηλιού και λεβάντας καταπραΰνουν και ανακουφίζουν το τριχωτό της κεφαλής από ερεθισμούς, και ξηροδερμία. Αφήνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και ευκολοχτένιστα, έτοιμα να δεχτούν το styling που επιθυμείτε.

ΧΡΗΣΗ: Λουστείτε και κάντε μασάζ με τον ευεργετικό αφρό του. Αφήστε τον να επενεργήσει στα μαλλιά 2-3 λεπτά, ξεβγάλτε και επαναλάβετε. Μετά το τελευταίο λούσιμο ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Δεν περιέχει οινόπνευμα ή χημικές προσμίξεις, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, περιέχει μόνο αγνά αιθέρια έλαια.
Επιστροφή στην κορυφή