Παπάγια Vegan Solid Shampoo Bar 60gr Wild Hare

€ 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7978
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 60 gr
Εταιρεία Ancient Wisdom
Barcode 5056422986250
Προέλευση United Kingdom
Το τελευταίο διάστημα οι μπάρες σαμπουάν ή solid shampoo ή shampoo bar κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα. Συμπαγείς και βολικές, eco & travel friendly, είναι ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και ταυτόχρονα να καθαρίσουμε τα μαλλιά μας σε βάθος με φυσικό τρόπο, αφού δεν περιέχουν την πληθώρα των χημικών που βρίσκουμε στα κλασσικά σαμπουάν.

Πείτε αντίο στα ξηρά, αφυδατωμένα μαλλιά και τις άτονες μπούκλες με το Wild Hare Solid Shampoo – Papaya το νέο, συμπαγές σαμπουάν από την εταιρία Ancient Wisdom.
Συμπαγής και εύκολη στη χρήση, η μπάρα σαμπουάν θα καθαρίσει τα μαλλιά σας σε βάθος και ταυτόχρονα θα τα αφήσει μαλακά, λαμπερά και ενυδατωμένα, ενώ το ζουμερό, τροπικό άρωμα εξωτικής papaya, με το οποίο είναι εμπλουτισμένη θα σας φτιάξει τη διάθεση καθώς πλένεστε, μετατρέποντας το πρωινό ντους στην ιδανική στιγμή της ημέρας.

Η φυσική της σύνθεση συνδυάζει ήπια καθαριστικά συστατικά με έλαιο καρύδας στα οφέλη του οποίου συμπεριλαμβάνονται η απαλότητα, η λάμψη και η βαθιά ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής. Για μαλλιά δυνατά, ζωντανά και υγιή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπάρα σαμπουάν χωρίς conditioner.

Χρήση: Βρέξτε τη μπάρα σαμπουάν ανάμεσα στα χέρια σας ή εφαρμόστε απευθείας σε βρεγμένα μαλλιά και τρίψτε ώσπου να δημιουργηθεί αφρός. Στη συνέχεια κάντε μασάζ, όπως ακριβώς και με ένα τυπικό σαμπουάν. Ξεπλύνετε προσεκτικά. Μετά τη χρήση τοποθετήστε την μπάρα σε καλά στραγγισμένη σαπουνοθήκη να στεγνώσει τελείως.

H κάθε μπάρα των 60 γρ. μπορεί να διαρκέσει έως και 100 πλύσεις, ανάλογα με το μήκος, την υφή και το πάχος της τρίχας. Συνήθεις επαρκεί για 40-60 πλύσεις. Λειτουργεί άριστα και σε σκληρό νερό. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη και για ταλαιπωρημένα ή βαμμένα μαλλιά. Ιδανικό για σγουρά φριζαρισμένα και /ή ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Θα το παραλάβετε σε ένα όμορφο, ανακυκλώσιμο μεταλλικό δοχείο.

Κατασκευασμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Κατάλληλο για vegetarian και vegan. Χωρίς Paraben SLS, SLES. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή