Mr Cosmo Keratin Hair Shampoo 300ml Cosmogent

€ 15,90 € 10,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8792
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 300 ml
Εταιρεία Cosmogent
Προέλευση Hellas
Barcode 0725765033475
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.

O Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Σε αυτό του το ταξίδι χρειάζεται τα καλύτερα προϊόντα για να διατηρήσει το στυλ και τη φρεσκάδα για μια υγιή και δυνατή γενειάδα.

Σαμπουάν Κερατίνης εμπλουτισμένο με καροτέλαιο, εκχύλισμα χαμομηλιού και πανθενόλη. ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση των μαλλιών.

Η ενεργή του σύνθεση πλούσια σε ήπιους καθαριστικούς και θεραπευτικούς παράγοντες καθαρίζει σε βάθος ενώ παράλληλα θρέφει, ενυδατώνει, λειαίνει και επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά χαρίζοντάς τους μοναδική ζωντάνια και λάμψη. Οι ιδιαίτερες νότες μάνγκο και μέντας θα αφήσουν ένα αναζωογονητικό άρωμα όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και νύχτας.

Με ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση που δεν βαραίνει και δεν λαδώνει τα μαλλιά.
Η κερατίνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη με εξομαλυντικά οφέλη που ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα, επανορθώνουν το στέλεχος της τρίχας, και κάνουν τα μαλλιά λεία, απαλά και λαμπερά.

Η πανθενόλη με τις εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες κάνει τα μαλλιά πιο απαλά, πιο ελαστικά και πιο ευκολοχτένιστα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς του τριχωτού προσφέροντας ανακούφιση από τον έντονο κνησμό ή την ξηρότητα.

Εξαιρετικά στυπτικό, το εκχύλισμα χαμομηλιού καταπραΰνει τους ερεθισμούς και προσφέρει τόνωση και αναζωογονητικά οφέλη στην επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής.
Το καροτέλαιο με τις πλούσιες θεραπευτικές του ιδιότητες, διεγείρει τους θύλακες των τριχών, αποτρέπει την τριχόπτωση και τις σχισμένες άκρες, ενισχύει τις ίνες των μαλλιών και ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Χρήση: Λουστείτε, κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής .Αφήστε τον αφρό να δράσει για 3 λεπτά. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Είστε πλέον ο Μr. Cosmo!

Δείτε επίσης

Χέννα Μαύρη 200gr Health Trade
€ 9,90   € 6,00
Hair & Body Mist Just Natural 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Hair & Body Mist Be Lovely 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή