Σαμπουάν με έλαιο σπόρων φραγκόσυκου βιολογικής γεωργίας Hair & Scalp Therapy 250ml SantOrganics

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 9184
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sant Organics
Barcode 0727785436571
Χαρίστε στα μαλλιά σας λάμψη και βαθιά ενυδάτωση με το υπέροχο σαμπουάν με έλαιο σπόρων φραγκόσυκου SantOrganics. Έχοντας ως βάση το έλαιο σπόρων φραγκόσυκου το εξαιρετικό αυτό προϊόν αποτελεί μια μοναδική συνέργια Κερατίνης, Βιοτίνης και έλαιου Αργκάν λειτουργώντας ως φυσικό σαμπουάν θεραπείας για τα ξηρά, φριζαρισμένα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης και του όγκου της τρίχας, προσδίδοντας ευκαμψία και ελαστικότητα. Τέλος το γλυκό σαγηνευτικό του άρωμα αναζωογονεί και χαρίζει υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας.

Το έλαιο σπόρων φραγκόσυκου, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε λιπαρά οξέα και αμινοξέα, δρα κατά της τριχόπτωσης. προάγοντας την ανάπτυξη των μαλλιών και ενισχύοντας το τριχωτό της κεφαλής, Επιπλέον, η παρουσία βεταλαΐνης και βιταμινών Κ και C στη σύνθεσή του ενισχύει την αντικνησμώδη και καταπραϋντική του δράση, ενώ τα φυσικά καροτενοειδή παρέχουν προστασία από τους επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως η ρύπανση και οι ακτίνες UV.

Η Κερατίνη είναι ένας τύπος πρωτεΐνης, πλούσιος σε αμινοξέα, ο οποίος διεισδύοντας στον φλοιό της τρίχας βελτιώνει κα επιδιορθώνει την ποιότητά της εκ των έσω. Επιπλέον, συμπληρώνει τα κενά ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας μειώνοντας τις μπούκλες και αφήνοντας τα μαλλιά δυνατά και ελαστικά.

Η Bιοτίνη, γνωστή και ως βιταμίνη Η, βιταμίνη Β7 ή Β8, μεταφέρει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στους δυσπρόσιτους θύλακες των τριχών βελτιώνοντας την κατάστασή τους, ενώ παράλληλα βοηθά στη ρύθμιση του σμήγματος και της πιτυρίδας.

Το έλαιο Αργκάν, είναι ένα σπάνιο έλαιο που ενυδατώνει σε βάθος, αναδομεί τα κύτταρα, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και καταπραΰνει από τους ερεθισμούς. Είναι ιδανικό για τη θεραπεία των σπασμένων και ταλαιπωρημένων από την ψαλίδα μαλλιών.

Τo έλαιο σπόρων φραγκόσυκου παράγεται από φραγκόσυκα βιολογικής καλλιέργειας στην Οία της Σαντορίνης. Η τυποποίηση του ελαίου σπόρων φραγκόσυκου και η παρασκευή του σαμπουάν γίνεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους στην Τοσκάνη της Ιταλίας,. Πάνω από το 90% του συνόλου των συστατικών είναι πιστοποιημένα φυσικά / βιολογικά και γνωστοποιημένα στον Ευρωπαϊκό φορέα καλλυντικών CPNP. Δεν περιέχουν Parabens, Silicones,GMOs και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

Από το 2011 το αγρόκτημα SantOrganics στην Οία της Σαντορίνης επιδίδεται στην παραγωγή καλλυντικών βιολογικής γεωργίας. Αξιοποιώντας τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες με τις οποίες είναι προικισμένη η Σαντορίνη (Θήρα) διατηρεί ζωντανή την ιστορία ενός μοναδικού πολιτισμού, προσφέροντας απλόχερα τα οφέλη του ηφαιστειογενούς εδάφους και του ιδιαίτερου κλίματος του νησιού.
Επιστροφή στην κορυφή