24ωρη κρέμα ενυδάτωσης με Αλόη Βέρα και Υαλουρονικό Οξύ by Ryor 50ml

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5028
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007972672
Εταιρεία Ryor
H ενυδατική κρέμα 24ωρης φροντίδας και περιποίησης με υαλουρονικό οξύ, αλόη βέρα, βιταμίνη Ε και έλαια jojoba και αβοκάντο της εταιρίας Ryor είναι ένα εξαιρετικό προϊόν θρέψης, και αναζωογόνησης της επιδερμίδας, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλους τους τύπους δέρματος. Τα δραστικά συστατικά της κρέμας αυξάνουν τη σταθερότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, προστατεύουν από τη δημιουργία ελευθέρων ριζών, αναζωογονούν τα κύτταρα του δέρματος και προσφέρουν πλούσια και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει, τονώνει και αναδομεί τα κύτταρα και τους ιστούς του δέρματος, βοηθώντας παράλληλα την επιδερμίδα να ανακτήσει την ελαστικότητά της και να παραμείνει φρέσκια, δροσερή και υγιής. Το εκχύλισμα αλόης, γνωστό για τις αναπλαστικές του ιδιότητες, καθαρίζει τους πόρους της επιδερμίδας προλαμβάνοντας τη λιπαρότητα, ενυδατώνει το δέρμα και επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης. Η βιταμίνη E ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει το δέρμα από τη δράση των ελευθέρων ριζών, ενώ το λάδι αβοκάντο σε συνδυασμό με το λάδι jojoba προφυλάσσει την επιδερμίδα από την βλαβερή επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα εξουδετερώνει τη δράση του ανέμου και των χαμηλών θερμοκρασιών που μπορεί να επιφέρει ερεθισμούς και κοκκινίλες στο ευαίσθητο δέρμα.

Η 24ωρη κρέμα ενυδάτωσης της Ryor είναι άοσμη, έχει ελαφριά υφή, απορροφάται άμεσα χωρίς να κολλάει ή να αφήνει υπολείμματα λιπαρότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο τον χρόνο. Πωλείται σε συσκευασία 50ml.

Δείτε επίσης

Σαπούνι Χαλεπίου με Άνθρακα 100gr Najel
€ 5,00   € 4,20
Elementa (Purify) Serum Zinc + Niacinamide 11% 15ml Bioearth
€ 8,90
Red Algae Slow Age Super Phyto-Retinol 15ml Bio Vegane
€ 11,00
Επιστροφή στην κορυφή