24ωρη Κρέμα προσώπου Supreme Lifting με 77% Έκκριμα Σαλιγκαριού Loom by Bioearth 50ml

€ 39,90 € 31,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5839
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009276
24ωρη Κρέμα προσώπου Supreme Lifting με 77% Έκκριμα Σαλιγκαριού από την εταιρία Bioearth Loom. Εξαιρετική κρέμα προσώπου για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας που παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια της ηλικίας. Εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα ολιγοπεπτιδίων που προέρχονται από σπόρους okra (Hibiscus aesculentus), οι οποίοι συμβάλλουν στη μείωση του σχηματισμού λεπτών γραμμών και ρυτίδων και έναν συνδυασμό φυσικών και βιοτεχνολογικών συστατικών, όπως εκχυλισμάτων ιβίσκου, βρώμης, καλέντουλας, αλλαντοῒνης και υαλουρονικού οξέως για φυσικό αποτέλεσμα lifting, σύσφιξη απαλότητα και ελαστικότητα.

Οι καλλυντικές και καταπραϋντικές ιδιότητες του βιολογικού υγρού που εκκρίνει το σαλιγκάρι ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το έκκριμά του είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και πεπτίδια και ότι διαθέτει αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες για την ανθρώπινη επιδερμίδα, καθώς περιέχει πολλαπλά γλυκοσυζεύγματα, σημαντικές δηλαδή χημικές ενώσεις, οι οποίες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εκπληκτικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα. Το εκχύλισμα ιβίσκου έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, επιβραδύνει την γήρανση των κυττάρων ενώ βοηθά και στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης της επιδερμίδας.

Το εκχύλισμα βρώμης συμβάλλει στη βελτίωση και διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, αλλά και στη πρόληψη της δερματικής γήρανσης, ενώ το εκχύλισμα της καλέντουλας είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και επιδεικνύει ισχυρή αντιγηραντική δράση, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και στην αντιμετώπιση των ερεθισμών του δέρματος. Η αλλαντοῒνη θεωρείται σημαντικός ενυδατικός και κερατολυτικός παράγοντας. Μαλακώνει την κεράτινη ουσία και δεσμεύει την υγρασία βοηθώντας τα νεκρά κύτταρα να αποβληθούν. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα διατηρεί περισσότερη υγρασία στους ιστούς του με αποτέλεσμα να γίνεται πιο λείο και απαλό, ενώ το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητά του να απορροφά τεράστιες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα να διατηρεί το δέρμα υπερενυδατωμενο, ελαστικό και σφριγηλό.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το προϊόν σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό το πρωί και το βράδυ με ένα ελαφρύ κυκλικό μασάζ. Για καλύτερα αποτελέσματα απλώστε πιο πριν τον ορό τελευταίας γενιάς Supreme Lifting με 95% Έκκριμα Σαλιγκαριού.

Δείτε επίσης

Ενυδατική Αντιγήρανσης OlivAloe 40ml
€ 17,70
Λάδι Προσώπου για Μικτό Δέρμα 20ml Bioleon
€ 12,90
Peeling Προσώπου DisoLine Elixirio
€ 11,90   € 8,90
Κρέμα Ματιών OlivAloe 40ml
€ 17,20
Επιστροφή στην κορυφή