Step 9 Gold 23K Ενυδατική κρέμα 24ωρου προσώπου με Χρυσό 50ml Apiarium

€ 45,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8426
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Apiarium
Barcode 8056457347269
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα Sensities μπορείτε να προμηθευτείτε τώρα, στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς, τη νέα πολυτελή σειρά περιποίησης προσώπου Apiarium Gold της εταιρίας Bioleon, με σύνθεση πλούσια σε νανοσωματίδια χρυσού.

Τα οφέλη του χρυσού για το δέρμα είναι πάρα πολλά.
Ο κολλοειδής χρυσός, γνωστός επίσης και ως «νανοχρυσός» ή «νανοσωματίδια χρυσού», σύμφώνα με πολλές επιστημονικές μελέτες, προάγει την σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, και βοηθά στην καθυστέρηση της διαδικασίας γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από περιβαλλοντικούς ρύπους και χρόνιες βλάβες από τον ήλιο, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή του δέρματος και να επιταχύνουν την εμφάνιση της γήρανσης.

Επίσης, διαθέτει πλούσιες αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν στην αντιμετώπιση φλεγμονωδών καταστάσεων όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα ή άλλες παθήσεις του δέρματος, αλλά και ισχυρή αντιοξειδωτική και αντισηπτική δράση, η οποία επιταχύνει τους μηχανισμούς επούλωσης των πληγών. Τέλος βοηθά σημαντικά στη διείσδυση των υπολοίπων ενεργών ουσιών του καλλυντικού προϊόντος, κάνοντάς το πιο δυνατό και αποτελεσματικό στη θεραπεία, ενώ οι μικροσκοπικές κηλίδες του χαρίζουν στο δέρμα διακριτική λάμψη και φωτεινότητα, καθώς είναι μέταλλο υψηλής ανακλαστικότητας.

Η Gold Face Moisturizing Anti-Age Cream της πολυτελούς σειράς Apiarium Gold είναι μια υπέροχη κρέμα προσώπου 24ωρης περιποίησης, ένα πραγματικό ενυδατικό ελιξίριο με μεταξένια απαλή, ελαφριά υφή, η οποία θα χαρίσει σφριγηλότητα, ελαστικότητα και ορατή λάμψη στην επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα θα την προστατεύσει από τη γήρανση.

Η εμπλουτισμένη με καθαρό χρυσό 23 καρατίων και πλούσια λειτουργικά αντιγηραντικά, ενεργά συστατικά, σύνθεσή της θα αφήσει το δέρμα σας βαθιά ενυδατωμένο και πιο ανθεκτικό στις επιπτώσεις του χρόνου. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές θα μειωθούν ορατά και η όψη του προσώπου σας θα είναι πιο ανανεωμένη, απαλή και λαμπερή.

Ο καθαρός χρυσός 23 καρατίων που δημιουργήθηκε από χρυσοχόους της Φλωρεντίας, με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αναπλάθει το δέρμα, ενώ οι μικρο-κρύσταλλοί του, είναι χρήσιμοι για το γέμισμα των ρυτίδων και τα μικροανάγλυφα του δέρματος. Επιπλέον, χάρη στις ανακλαστικές του ιδιότητες, δημιουργεί οπτική αντίληψη μειωμένων ρυτίδων. Τέλος, προκαλώντας ανεπαίσθητη αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και τις διαδικασίες αποκατάστασής του.
Η κρέμα περιέχει επιπλέον ένα εξελιγμένο σύμπλεγμα από βλαστοκύτταρα ραπανιού και σέλινου, τα οποία έχουν τη μοναδική ιδιότητα, πολλαπλασιαζόμενα επ' αόριστον, να επιδρούν στα χαρακτηριστικά των κυττάρων με τα οποία έρχονται σε επαφή, διεγείροντας την αποκατάσταση των κατεστραμμένων ιστών.

Η νιασιναμίδη, το υαλουρονικό οξύ, το εκχύλισμα Opuntia της Σικελίας και το εκχύλισμα του άνθους κερασιάς συνδυάζουν τη δύναμη της ενυδατικής με την αντιοξειδωτική δράση, ενώ το λυκοπένιο, που εξάγεται από την ντομάτα, βοηθά στην εξουδετέρωση της ζημιάς που προκαλείται από τις ακτίνες UV. Τέλος, ένα πολύτιμο μείγμα πρεβιοτικών και Ceramides (κεραμιδίων) προάγει και διατηρεί την ενυδάτωση του δέρματος, προστατεύοντάς το και επιταχύνοντας την αναγέννηση των κυττάρων.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Συσκευασία: 50ml
Επιστροφή στην κορυφή