Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Νεανικές Επιδερμίδες από Olivaloe 40ml

€ 15,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5400
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5205827602108
Εταιρεία Olivaloe
Το δέρμα του προσώπου έχει ανάγκη καθημερινής φροντίδας. Ειδικά στις σημερινές απαιτητικές συνθήκες του μοντέρνου τρόπου ζωής, της μόλυνσης του περιβάλλοντος και της ρυπογόνου ατμόσφαιρας, οι ανάγκες του δέρματος είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ήδη από πολύ νεαρή ηλικία. Η κρέμα ημέρας είναι απαραίτητο να παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες αυτές.

Η Ενυδατική κρέμα καθημερινής περιποίησης της νεανικής επιδερμίδας της εταιρίας Olivaloe με σύνθεση βασισμένη σε υψηλής ποιότητας ενυδατικούς και θρεπτικούς παράγοντες, όπως το ελαιόλαδο, η αλλαντοίνη, η βιολογική αλόη και η προβιταμίνη Β5, θα αναπληρώσει τα θρεπτικά συστατικά της επιδερμίδας στο βαθύτερο στρώμα, καθώς και το φυσικό απόθεμά της σε νερό και λιπίδια, χαρίζοντας στο δέρμα σας απαλότητα και ελαστικότητα που διαρκεί, ενώ χάρη στον μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένων φυτικών συστατικών της, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και ταυτόχρονα συμβάλει στη σύσφιξη των διασταλμένων πόρων, ενυδατώνοντας περαιτέρω την επιδερμίδα και μειώνοντας τους ερεθισμούς.

Το Ελαιόλαδο, πηγή πλούσια σε λιπαρά οξέα και άλλα πολύτιμα συστατικά, εισχωρεί άμεσα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος και επιτυγχάνει εντατική θρέψη και προστασία από την πρόωρη γήρανση. Η Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, προάγει την ανανέωση των κυττάρων, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ το προστατεύει και από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Η Αλλαντοίνη καταπραΰνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς, και την βοηθά να αποκτήσει την χαμένη της λάμψη και απαλότητα, ενώ η βιολογική αλόη συμβάλλει στη σωστή ενυδάτωση του δέρματος, αντιμετωπίζοντας ριζικά την ξηροδερμία, απαλύνει τις σκούρες κηλίδες καθιστώντας την επιδερμίδα φωτεινή και λαμπερή, ενώ λόγω της περιεκτικότητάς της σε βιταμίνες C, E, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας.

Ιδανική για την καθημερινή περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Λόγω της λεπτόρρευστης, μη λιπαρής υφής της, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για το μακιγιάζ!

Χρήση: Μετά τον καθαρισμό απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή