My Naturity ABC (Antiaging Booster Cream) 50ml

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6777
Είδος
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η αντιγηραντική κρέμα My Naturity ABC (Antiaging Booster Cream) με έλαιο Tamanu και θαλάσσιο κολλαγόνο είναι ένα καινοτόμο προϊόν περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας του προσώπου, με πολλαπλές ευεργετικές δράσεις, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.

Η πλούσια σε αγνά φυτικά έλαια και φυτοστερόλες σύστασή της ασκεί ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενώ ο συνδυασμός του θαλάσσιου κολλαγόνου, με το υαλουρονικό οξύ και τα πεπτίδια προωθεί την εξομάλυνση των ρυτίδων και βελτιώνει τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος, ενισχύοντας παράλληλα την αναγέννηση των κυττάρων και ενεργοποιώντας τη διεργασία της επιδερμικής αποκατάστασης.

Με απαλή, μεταξένια υφή και υπέροχο άρωμα. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα λιπαρότητας Από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, το δέρμα δείχνει πιο νεανικό και ελαστικό, ενώ τα σημάδια του χρόνου είναι λιγότερο ορατά. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Το έλαιο tamanu πλούσιο σε πολύτιμα λιπαρά οξέα χαρίζει αναζωογόνηση, ανάπλαση, και αντιγηραντική προστασία στην επιδερμίδας.

Το θαλάσσιο κολλαγόνο έχει την ικανότητα να απορροφά, να αποθηκεύει και να περιβάλλει τους ιστούς με νερό επιτυγχάνοντας το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης, αναγέννησης, ομαλότητας, σταθερότητας και ανανέωσης των κυττάρων.

Οι πολυσακχαρίτες βρώμης συμβάλλουν στην ανάπλαση, τόνωση και λείανση της επιδερμίδας
Η ελαστίνη προσφέρει προστασία στο δέρμα, διατηρώντας τα κύτταρα ενυδατωμένα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η βιταμίνη Ε με την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική ζημιά που προκαλούν οι βλαβερές ακτινοβολίες.

Τα φύλλα αλόης, πλούσια σε αντιοξειδωτικά προάγουν τη φυσική σφριγηλότητα του δέρματος, ενώ οι ισχυρές αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητές τους καθιστούν την επιδερμίδα πιο φρέσκια και νεανική
Tο ρυζέλαιο και το βερυκοκέλαιο σε συνέργια με το εξαιρετικά ενυδατικό έλαιο jojoba βοηθούν σημαντικά στην εντατική ενυδάτωση και στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, ενώ με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες συμβάλλουν στην αναγέννηση της επιδερμίδας, καθώς και στην πρόληψη αλλά και επιβράδυνση της γήρανσης.

Η κρέμα περιέχει πάνω από 90% φυτικά συστατικά,
Επιστροφή στην κορυφή