Λάδι Προσώπου για Μικτό Δέρμα 20ml Bioleon

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5220
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 20 ml
Προέλευση Austria
Εταιρεία Bioleon
Barcode 5200123575019
Το Λάδι Περιποίησης Προσώπου για Μικτό Δέρμα της bioLEON με 100% φυσική σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια Macadamia και αιθέρια έλαια λεμόνι, μανταρίνι και ροδόξυλο είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο θρέφει και εξισορροπεί ιδανικά την επιδερμίδα

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά το Μacadamia oil ασκεί ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στο δέρμα. Θρέφει, σε βάθος, απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε παλμιτελαϊκό οξύ, δρα ως προστατευτικός παράγοντας ενάντια στη γήρανση των κυττάρων. Τέλος, οι σημαντικές ενυδατικές του ιδιότητες το καθιστούν ιδανικό για την περιποίηση του προσώπου, καθώς εξισορροπεί και προστατεύει την ευαίσθητη αυτή περιοχή.

Το αιθέριο έλαιο Λεμόνι έχει σημαντικές αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη C είναι ιδανικό για την περιποίηση της λιπαρής και ακνεϊκής επιδερμίδες Το αιθέριο έλαιο Mανταρίνι συμβάλλει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας στο δέρμα. Επιπλέον, έχει πολύ καλές αντιγηραντικές ιδιότητες. Επαναφέρει άμεσα τη χαμένη ελαστικότητα και προσδίδει λάμψη στη θαμπή επιδερμίδα. Το Ροδόξυλο, τέλος, φημίζεται για την αναπλαστική του ικανότητα και την αντιγηραντική του δράση. Τονώνει την επιδερμίδα και αναπλάθει τα κύτταρα προσφέροντας υγεία και ομορφιά στο δέρμα

Χρήση για το πρόσωπο: Aπλώστε 5-10 σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και λαιμό και κάντε απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέμες και μάσκες προσώπου.
Για σώμα: Αναμείξτε 15-20 σταγόνες σε λάδι ή κρέμα σώματος.
Tipp: Είναι προτιμότερο χρησιμοποιείτε το λάδι περιποίησης προσώπου το βράδυ, καθώς κατά τη διάρκεια της νύχτας ενεργοποιούνται οι επανορθωτικοί μηχανισμοί και η κυτταρική ανανέωση γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να είναι πιο δεκτική στα ενεργά συστατικά του ελαίου.

Η bioLEON έχει σκοπό τη διάθεση προϊόντων ατομικής φροντίδας, 100% φυτικής προέλευσης, βιολογικά ή συμβατικά, χωρίς συνθετικά, ζωικά πρόσθετα και χημικές ουσίες.

Τα Λάδια περιποίησης προσώπου είναι η τελευταία μεγάλη τάση στον κόσμο της ομορφιάς. Εμπλουτισμένα με αγνά, 100% καθαρά αιθέρια έλαια προσφέρουν σύσφιγξη, εξισορρόπηση, αντισηψία και εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, η οποία και θεωρείται το “κλειδί” για μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα.

Λόγω της λιποφιλικής τους ιδιότητας (έχουν πολύ μικρότερη μοριακή δομή), τα λάδια περιποίησης προσώπου μπορούν να διεισδύουν μέχρι τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, χαρίζοντας στην επιδερμίδα βαθιά και διαρκή ενυδάτωση.
Επιστροφή στην κορυφή