Mr. Cosmo Neseser Beard Oil 30ml + Beard & Face Wash 200ml + Hair Comb Cosmogent

€ 32,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8003
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Εταιρεία Cosmogent
Προέλευση Hellas
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Ο Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν συμβιβάζεται, που αναζητά διαρκώς την περιπέτεια, που τολμά να παίρνει ρίσκα, που δεν χάνει την ευκαιρία να ταξιδεύει στον κόσμο και να ανακαλύπτει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Στο ταξίδι του αυτό χρειάζεται όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρεί το στυλ και τη φρεσκάδα μιας υγιούς και δυνατής γενειάδας.

Mr. Cosmo Neseser. Το απαραίτητο kit στο “οπλοστάσιο” της περιποίησης του κάθε σύγχρονου άντρα.
Το kit περιλαμβάνει:
-Mr. Cosmo – Beard Oil 30 ml.
-Beard & Hair Comb
-Beard & Face Wash 200 ml
-Travel Neseser.
Mr. Cosmo Beard Oil

Λεπτόρρευστο, μη λιπαρό λάδι για τα γένια, εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο, καροτέλαιο και έλαιο jojoba. Η φυσική του σύνθεση θα διατηρήσει την γενειάδα σας βαθιά ενυδατωμένη, λαμπερή και δροσερή, ενώ οι νότες μάνγκο και μέντας θα της χαρίσουν ένα αναζωογονητικό άρωμα φρεσκάδας και υγείας.

Η καθημερινή επάλειψη με το λάδι μειώνει δραστικά τη φαγούρα και την ξηροδερμία και χαρίζει θρέψη και εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα και τους πόρους της. Ταυτόχρονα, μαλακώνει και αναδομεί την τρίχα, προάγοντας την ανάπτυξη μιας υγιούς και δυνατής γενειάδας. Ενδείκνυται για χρήση όλες τις ώρες της ημέρας.
Φτιαγμένο από 100% φυσικά ελληνικά έλαια,
Κατάλληλο για κάθε τύπο γενειάδας και επιδερμίδας. Χρήση σε στεγνό μούσι

Beard and Face Wash:
Το Beard and Face Wash είναι ένα απαλό σαμπουάν πλούσιο σε φυτικούς παράγοντες και φυσικά εκχυλίσματα που εξασφαλίζουν τον σωστό καθαρισμό της γενειάδας, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου χαρίζοντάς της μεταξένια απαλότητα. Εμπλουτισμένο με αλόη, γνωστή για τα αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντικά και αναζωογονητικά της οφέλη και αιθέριο έλαιο δάφνης, συστατικό με σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α & Ε, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για την εντατική ενυδάτωση, ενδυνάμωση και λάμψη της τρίχας. Αρωματισμένο με νότες πιπερόριζας, βανίλιας και εσπεριδοειδών που προσφέρουν μοναδική ευωδιά και υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Hair Comb:
Κατασκευασμένη από ξύλο αχλαδιάς η πρακτική αυτή χτένα θα βάλει τέλος στο φριζάρισμα και τους κόμπους στις τρίχες της γενειάδας και των μαλλιών σας.
Το όμορφο, λιτό της design και η μεγάλη αντοχή της σε συνδυασμό με τις μαλακές της μύτες την καθιστούν απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινή περιποίηση του σύγχρονου άντρα.
Γλιστράει πολύ εύκολα, ακόμη και αν έχετε χρησιμοποιήσει προϊόντα styling στο μούσι ή στο μαλλί σας.

Τα προϊόντα βρίσκονται μέσα σε ένα κομψό, συλλεκτικό τσαντάκι, σε πρακτικό μέγεθος (travel size) για να το έχετε πάντα μαζί σας στις μικρές ή μεγάλες αποδράσεις σας.
Χώρα κατασκευής: Ελλάδα
Επιστροφή στην κορυφή