Mr Cosmo Essential Neseser - Beard & Face Wash 200ml, Beard Oil 30ml & Beard Butter 50ml Cosmogent

€ 31,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8794
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Cosmogent
Barcode 7416482135496
Τα προϊόντα της Cosmogent τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.

O Mr. Cosmo είναι ο τύπος που δεν παύει να αναζητά την περιπέτεια, καθώς και την ευκαιρία να ανακαλύψει νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Σε αυτό του το ταξίδι χρειάζεται τα καλύτερα προϊόντα για να διατηρήσει το στυλ και τη φρεσκάδα για μια υγιή και δυνατή γενειάδα.

Mr. Cosmo Essential Neseser: Το απαραίτητο kit στο “οπλοστάσιο” της περιποίησης κάθε σύγχρονου άντρα.

Περιλαμβάνει:
Mr. Cosmo – Beard Butter 50 ml.
Mr. Cosmo – Beard Oil 30 ml.
Beard & Face Wash 200 ml.
Travel Neseser.

Mr. Cosmo Beard Butter: (Κρέμα για τα γένια). Ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο παρέχει όγκο, λάμψη και ελαστικότητα στην γενειάδα σας. Εμπλουτισμένο με παράγοντες που χαρίζουν μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα, διατηρώντας την υγρασία του έως και 48h, ενώ παράλληλα, προστατεύουν το χρώμα και τη φθορά της τρίχας μειώνοντας το φριζάρισμα.

Η πανθενόλη κάνει τα γένια πιο μαλακά και ευκολοχτένιστα, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει άμεσα μικροερεθισμούς της επιδερμίδας προσφέροντας ανακούφιση από έντονο κνησμό ή ξηρότητα. Το καστορέλαιο, σε συνδυασμό με την αντιοξειδωτική δράση του καροτέλαιου, ενδυναμώνει την τρίχα και συμβάλλει στην θρέψη και την σύσφιξη της επιδερμίδας. Οι ιδιαίτερες νότες μάνγκο και μέντας θα αφήσουν στο δέρμα σας ένα αναζωογονητικό άρωμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και νύχτας.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε ικανή ποσότητα σε καθαρή γενειάδα καθημερινά.
Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από την επιδερμίδα έως τις άκρες της τρίχας.


Beard & Face Wash: Απαλό σαμπουάν για τον καθαρισμό της γενειάδας του μουστακιού και του προσώπου, πλούσιο σε φυτικούς παράγοντες και φυσικά εκχυλίσματα, τα οποία εξασφαλίζουν σωστό καθαρισμό των γενιών, ενώ ταυτόχρονα θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μοναδική απαλότητα.
Εμπλουτισμένο με αλόη, γνωστή για τα αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντικά και αναζωογονητικά της οφέλη και αιθέριο έλαιο δάφνης, που χάρη στην πλούσια σε αντιοξειδωτικά, λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α & Ε, σύστασή του, ενδυναμώνει και μαλακώνει τις τρίχες.

Αρωματισμένο με δροσερές νότες πιπερόριζας βανίλιας και εσπεριδοειδών που προσφέρουν μοναδική ευωδιά και υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε υγρή γενειάδα, κάντε απαλό αφρό και στη συνέχεια μασάζ από τη ρίζα της τρίχας ως τις άκρες. Ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Mr. Cosmo – Beard Oil: Λεπτόρρευστο, μη λιπαρό λάδι γενειάδας που χάρη στη παρουσία ελαίου jojoba, αμυγδαλέλαιου και καροτελαίου, διατηρεί τη γενειάδα και την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και λαμπερή. Οι ιδιαίτερες νότες μάνγκο και μέντας θα αφήσουν στο δέρμα σας ένα αναζωογονητικό άρωμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και νύχτας.

Τρόπος Χρήσης: Απλώστε 5-6 σταγόνες στις παλάμες σας και άντε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο ξεκινώντας από την επιδερμίδα έως τις άκρες της τρίχας.
Επιστροφή στην κορυφή