Frankie's Comb Beard Balm με βούτυρο καριτέ by SOMA

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4651
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Το beard balm της εταιρίας SOMA παρασκευασμένο αποκλειστικά από φυσικά έλαια και βούτυρο καριτέ είναι ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας για τα γένια, αλλά και το δέρμα του προσώπου σας. Το βούτυρο καριτέ συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Οι κατεχίνες της σύστασής του μεγιστοποιούν την άμυνα της επιδερμίδας έναντι των εξωτερικών συνθηκών, όπως είναι η μόλυνση και η ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα λειτουργούν ως αντιγηραντικοί παράγοντες, καθώς καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Το χαλαρωτικό αυτό beard balm της SOMA θα κρατήσει τα γένια σας απαλά και ενυδατωμένα και το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Η τακτική χρήση θα βοηθήσει στη βελτίωση της αντοχής της γενειάδας, θα περιορίσει αποτελεσματικά την ερυθρότητα, τον ερεθισμό και την ξηροδερμία και θα δώσει στα γένια σας πιο πλούσια υφή. Το balm απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει σημάδια λιπαρότητας. Είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά, συστατικά δεν περιέχει αλκοόλ, χρώματα ή οποιουδήποτε άλλου είδους συντηρητικά. Έχει ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα.

Χρήση: Πάρτε μια μικρή ποσότητα και τρίψτε την στα ακροδάχτυλα σας. Στην συνέχεια απλώστε με ελαφρύ μασάζ στο μούσι. Χτενίστε με τα δάχτυλα ή μια χτένα, υιοθετώντας το στυλ που σας ικανοποιεί.

Η εταιρία SOMA δραστηριοποιείται στην παραγωγή 100% φυσικών χειροποίητων καλλιτεχνικών σαπουνιών και φυσικών προϊόντων περιποίησης με βάση τα αιθέρια έλαια, το κερί μέλισσας, του αργίλους, τα βότανα και ό,τι άλλο προέρχεται από τη φύση, για ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν το soma/σώμα τους.
Επιστροφή στην κορυφή