Ενυδατική Κρέμα λεπτής υφής με λάδι Ελιάς & Αλόη 50ml Olive-elia Macrovita

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6037
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330845
Εταιρεία Macrovita
Ενυδατική Κρέμα λεπτής υφής με λάδι Ελιάς, Αλόη, Βούτυρο Καριτέ, Βιταμίνη Ε, Αλλαντοΐνη, Λευκό Τσάι, Πανθενόλη και Γλυκύριζα από την εταιρία Macrovita. Μία εξαιρετικά απαλή, μη λιπαρή κρέμα που βοηθά το δέρμα να ανακτήσει και διατηρήσει την υγρασία του για περισσότερο χρόνο, προλαβαίνοντας τη διαδερμική απώλεια ύδατος και ενισχύοντας την ικανότητα συγκράτησής του, ώστε η επιδερμίδα να αποκτήσει ελαστικότητα και νεανική λάμψη. Ένα εξαιρετικό προϊόν, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Το λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.

Η Αλόη, ουσία ενυδατική και καταπραϋντική, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, μαλακώνει το δέρμα και απαλύνει τις ρυτίδες.

Το Βούτυρο Καριτέ, πλούσιο σε βιταμίνη Α & Ε προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου προάγοντας παράλληλα την αναδόμηση και αναζωογόνηση των δερματικών κυττάρων.

Η Βιταμίνη Ε, φυσικός ενυδατικός παράγοντας, αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης υγρασίας από την κεράτινη στοιβάδα, προσφέροντας στιγμιαία και μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

Η Αλλαντοΐνη, ενυδατική, καταπραϋντική και επουλωτική, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, αναζωογονεί το δέρμα και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα.

To εκχύλισμα Λευκού Τσαγιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση και διατηρεί την επιδερμίδα υγιή και ανθεκτική στα σημάδια του χρόνου.

Η Προβιταμίνη Β5 (Πανθενόλη) αυξάνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βελτιώνει την ελαστικότητά του και καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις φλογώσεις.

Η Γλυκύριζα, συστατικό με μαλακτική, αντιφλογιστική και αντιφλεγμονώδη δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, αυξάνει τη φωτεινότητα και ενισχύει τη φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.

ΧΡΗΣΗ: Καθαρίστε καλά το πρόσωπο και απλώστε την κρέμα με απαλές κινήσεις, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη & Parabens. 50ml

Δείτε επίσης

Vitamin C Gel Ματιών Με Βιταμίνη C 15ml by kili.g
€ 11,50
Face Lifting Cream by Olivaloe 40ml
€ 19,70
Ευαίσθητη Επιδερμίδα Μάσκα 40ml
€ 6,90   € 4,90
Επιστροφή στην κορυφή