Ενυδατική και Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός 50ml Olive Gold 0.2

€ 28,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7447
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Προέλευση Hellas
Barcode 5205827400025
Ενυδατική και Αντιγηραντική Κρέμα Νυκτός, ειδικά σχεδιασμένη για βαθιά ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία κατά τη διάρκεια της νύχτας από την εταιρία OLIVE GOLD 0.2.
Η δραστική της φόρμουλα, εμπλουτισμένη με ευεργετικά φυτικά συστατικά, θρέφει και τονώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνει την ενυδάτωση και καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης, συντελώντας με τον τρόπο αυτό στην βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και στην ορατή μείωση των ρυτίδων. Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, για όλους τους τύπους δέρματος.

Λόγω της υψηλής περιεκτικότητά της σε βιολογική αλόη και υαλουρονικό οξύ, η κρέμα Νυκτός OLIVE GOLD 0.2 αναπλάθει τους κατεστραμμένους ιστούς και προωθεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Με τον τρόπο αυτό υποβοηθά την ανανέωση της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου και της χαρίζει ελαστικότητα, ζωντάνια και φρεσκάδα. Επιπλέον, ο ελίχρυσος χάρη στην ισχυρότατη κυτταροαναπλαστική του δράση, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ το βιολογικό ελαιόλαδο διαθέτει πλούσιες θρεπτικές, μαλακτικές, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το βούτυρο καριτέ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και δρα ως ασπίδα ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος, ενώ το αργανέλαιο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα φυτικά συστατικά αναδομεί και ανανεννά τα κυτταρα κατά τη διάρκεια του ύπνου με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει και πάλι υγειές, νεανικό και λαμπερό.

Χρήση: Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητα το βράδυ πριν τον ύπνο σε καθαρό δέρμα και απλώστε με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.
Συσκευασία 50ml.

Η νέα σειρά καλλυντικών OLIVE GOLD 0.2 τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Με βασικό συστατικό της σύνθεσής τους τον “υγρό χρυσό” της Κρητικής Γης (ένα εξαιρετικά παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας) και μία μεγάλη ποικιλία φυσικών συστατικών, όπως άριστης ποιότητας φυτικά έλαια και μοναδικά εκχυλίσματα βοτάνων, τα νέα καλλυντικά προϊόντα OLIVE GOLD 0.2 υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την λάμψη υγείας και ομορφιάς που πάντα ονειρευόσαστε.
Επιστροφή στην κορυφή