Καταπραϋντικό Τζελ Αλόης για Πρόσωπο και Σώμα 150ml Olive Gold 0.2

€ 11,00


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7445
Είδος Περιποίηση Προσώπου / Περιποίηση Σώματος
Βάρος 150 ml
Εταιρεία Olive Gold 0,2
Προέλευση Hellas
Barcode 5205827400063
Το 100% πιστοποιημένο Τζελ Βιολογικής Αλόης για το Πρόσωπο και το Σώμα OLIVE GOLD 0.2 καταπραΰνει, ενυδατώνει και τονώνει άμεσα και αποτελεσματικά το ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο από την ηλιακή έκθεση δέρμα.

Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και ένζυμα, ενυδατώνει και αναζωογονεί σε βάθος την ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, αναπλάθει τους κατεστραμένους ιστούς της διατηρώντας την ελαστικότητα και τη νεανικότητά της, ενώ συμβάλλει και στην επούλωση των πληγών, αλλά και στην αντιμετώπιση των εγκαυμάτων πρώτου βαθμού, αφήνοντας στο δέρμα μοναδική αίσθηση δροσιάς, φρεσκάδας και ανανέωσης.

Χρησιμοποιήστε το Τζελ Αλόης της OLIVE GOLD 0.2 όσο συχνά επιθυμείτε μετά την ηλιοθεραπεία, μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα, αλλά και σε συνθήκες ξηρού περιβάλλοντος. Είναι κατάλληλο, για παιδιά και για όλα τα μέλη της οικογένειας, καθώς και για όλους τους τύπους δέρματος.
Συσκευασία 150ml

Η νέα σειρά καλλυντικών OLIVE GOLD 0.2 τώρα στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities.
Με βασικό συστατικό της σύνθεσής τους τον “υγρό χρυσό” της Κρητικής Γης (ένα εξαιρετικά παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας) και μία μεγάλη ποικιλία φυσικών συστατικών, όπως άριστης ποιότητας φυτικά έλαια και μοναδικά εκχυλίσματα βοτάνων, τα νέα καλλυντικά προϊόντα OLIVE GOLD 0.2 υπόσχονται να χαρίσουν στην επιδερμίδα σας την λάμψη υγείας και ομορφιάς που πάντα ονειρευόσαστε.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή