Ενυδατική Κρέμα Αναζωογόνησης Προσώπου με Βιταμίνη C 50ml by kili.g

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8457
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Lithuania
Εταιρεία /kili*g/
Barcode 4770001000106
Μία πραγματική πηγή ενέργειας, βιταμίνης C και φυσικού υαλουρονικού οξέως για απαλή και βελούδινη επιδερμίδα! Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος η Ενυδατική Κρέμα Αναζωογόνησης Προσώπου με βιταμίνη C της εταιρείας /Kili.g /αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν περιποίησης παρασκευασμένο με 98% φυσικά συστατικά. Χαρίστε στην επιδερμίδα σας την λάμψη και την φρεσκάδα που τής αξίζει.
Δερματολογικά Ελεγμένο. Vegan Friendly

Η Βιταμίνη C (Vitamin C) είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, η οποία προσφέρει ενισχυμένη αντιοξειδωτική προστασία, καθώς εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, απαλύνει τις δυσχρωμίες, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, περιορίζει τη φλεγμονή και χαρίζει λάμψη στο δέρμα. Επιπλέον, διατηρεί τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς άμυνας και επανόρθωσης. Επίσης, η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης C έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UV, ενώ παράλληλα επανορθώνει ήδη υπάρχουσες βλάβες φωτογήρανσης.

Το Υαλουρονικό οξύ είναι μία φυσική ουσία (ένας πολυσακχαρίτη)ς, που συνθέτει το ίδιοι το σώμα μας, η οποία προσελκύει και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα, δημιουργώντας ένα μη αποφρακτικό προστατευτικό φιλμ. Θεωρείται φυσικό αντιγηραντικό και λιπαντικό, ενώ παράλληλα προάγει τον σχηματισμό του κολλαγόνου και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα. Επιπλέον έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην μείωση και λείανση των ρυτίδων και την ανάπλαση των αρθρώσεων, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Η εταιρεία BIOK Laboratorija αναπτύσσει φυσικά, καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης εδώ και σχεδόν 30 χρόνια. Σήμερα, είναι ο μεγαλύτερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος κατασκευαστής καλλυντικών στη Λιθουανία.
Η Kili.g/ είναι μια νέα μάρκα περιποίησης της επιδερμίδας με συστατικά που μας χαρίζει απλόχερα η φύση η οποία γεννήθηκε από την απόλυτη ανάγκη να φέρει στιγμές χαράς και διασκέδασης στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Χρήση: Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας με νερό και σαπούνι. Στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σε καθαρή επιδερμίδα πρωί και βράδυ!
Σκευασία: 50ml
Επιστροφή στην κορυφή