Θρεπτική κρέμα με χρυσό και αργκάν by Ryor 50ml

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5037
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007970401
Εταιρεία Ryor
Η 24ωρη θρεπτική κρέμα προσώπου της εταιρίας Ryor με λαμπερό χρυσό 24 καρατίων, πολύτιμο οργανικό argan oil και μία σειρά δραστικών συστατικών θρέφει, τονώνει και αναγεννά το δέρμα, ενώ παράλληλα το ενυδατώνει σε βάθος και προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.

Το έλαιο argan, πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε επιδεικνύει εξαιρετικά αναζωογονητική και επανορθωτική δράση στο δέρμα. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και ανανεώνει τα κύτταρα, συμβάλλει στην προστασία του κολλαγόνου της επιδερμίδας, λειαίνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, καταπολεμά την ξηρότητα, χαρίζοντας ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα, ενώ σε συνδυασμό με τον 24ων καρατίων χρυσό, προσφέρει λάμψη, ζωντάνια και υγεία στην επιδερμίδα.

Η 24ωρη θρεπτική κρέμα της Ryor έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη για τα πιο ξηρά και ευαίσθητα. Για βέλτιστα αποτελέσματα συνδυάστε την κρέμα με τον Ορό Αναζωογόνησης από την ίδια σειρά. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή