''G.o.a.t.'' 24ωρη υπερενυδατική κρέμα προσώπου 50ml by P for Pelion

€ 34,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7999
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Εταιρεία P For Pelion
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5214001533015
Η Greatest Of All Time ή πιο απλά, G.o.a.t. είναι μία 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου πλούσιας υφής, βασισμένη στο βιολογικό γάλα κατσίκας και εμπλουτισμένη με αντιγηραντικούς παράγοντες, ιδανική για την εντατική θρέψη, ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία της επιδερμίδας του προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Τα ευεργετικά συστατικά του γάλακτος, τα λιπαρά οξέα, τα ιχνοστοιχεία, και οι βιταμίνες, προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στην επιδερμίδα, ενώ το γαλακτικό οξύ βοηθά την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από το πρόσωπό σας και προάγει την κυτταρική ανανέωση. Ένα τελευταίας τεχνολογίας λιπο-αμινοξύ παρέχει στοχευμένη δράση κατά των σημείων πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, ενώ το μικρού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ ενισχύει περαιτέρω την ενυδάτωση στα ανώτερα στρώματα της, ενισχύοντας την ανάπλαση, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Τέλος, το έλαιο jojoba, το ελαιόλαδο και το βούτυρο καριτέ, χάρη στο πλούσιο λιπιδικό τους περιεχόμενο σχηματίζουν ένα πέπλο ενυδάτωσης και ελαστικότητας γύρω από την επιδερμίδα αφήνοντάς την λεία, λαμπερή και αναζωογονημένη.

Είναι η μοναδική κρέμα στον κόσμο που αντί νερού, περιέχει 100% βιολογικό γάλα κατσίκας (72% περιεκτικότητα!),χαρίζοντας μία ανεπανάληπτη εμπειρία ενυδάτωσης.
Το προϊόν αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Με ξύλινο, χειροποίητο καπάκι από Έλληνα ξυλουργό.

Σύμφωνα με την εταιρία, έσοδα από τις πωλήσεις χρηματοδοτούν έργα αναδάσωσης σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιστρέφοντας έτσι στην φύση, λίγη από την αγάπη που η ίδια προσφέρει τόσο απλόχερα.
Επιστροφή στην κορυφή