Κεραλοιφή προσώπου ημέρας από την Olivellenic Organics

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5632
Είδος Κηραλοιφές
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas (Poros)
Η Κεραλοιφή προσώπου ημέρας με πιστοποιημένο βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έλαια νυχτολούλουδου, βάλσαμου, φουντουκιού, τριαντάφυλλου & Ylang-Ylang από την εταιρία Olivellenic Organics είναι μία εξαιρετική κρέμα προσώπου που αναπληρώνει τα πολύτιμα λιπίδια του δέρματος και ενισχύει την ελαστικότητά του. Τα έλαια της σύστασής της, πλούσια σε βιταμίνες Α, Β, D και F, θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος, χαρίζοντάς του υγεία και ομορφιά.

Το έλαιο νυχτολούλουδου, πλούσιο σε γ-λινολεϊκό οξύ αναγεννά και αναπλάθει ολοκληρωτικά την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα εμποδίζει την απώλεια του νερού και αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας της. Επιπλέον, με την εξαιρετική αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική του δράση, καταπραΰνει τους ερεθισμούς και προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις (ήλιος, αέρας, κρύο, ρύπανση) και την πρόωρη γήρανση. Το έλαιο φουντουκιού εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος στο λιπαρό δέρμα, αποτρέποντας τη δημιουργία μαύρων στιγμάτων, μειώνει τις κηλίδες και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ συνιστάται για την πρόληψη και αποκατάσταση ραγάδων και ουλών. Τέλος, συμβάλλει στην επιδιόρθωση των ιστών του δέρματος ενώ αποτρέπει και την αφυδάτωση, χαρίζοντας στο δέρμα μεταξένια υφή.

Το έλαιο τριαντάφυλλο πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ, διαθέτει σημαντικές αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα, λειτουργεί και ως εξαιρετικό τονωτικό για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα για το πιο ξηρό και ώριμο. Το λάδι τζοτζόμπα, χάρη στην αντιμικροβιακή του δράση, καταπολεμά την επιβλαβή ανάπτυξη βακτηρίων, ενώ οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, μειώνουν την ξηρότητα και τους ερεθισμούς. Επιπλέον, έχει την ικανότητα να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό, καθώς και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης Το σπαθόλαδο έχει αντιφλογιστικές, αντισηπτικές και επουλωτικές ιδιότητες, ενώ η ιδιότητα του να αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος, συμβάλλει στην αντιμετώπιση πολλών δερματολογικών προβλημάτων (ερεθισμοί, ουλές, σπυράκια, σημάδια από ακμή). Τέλος, το έλαιο ylang-ylang είναι ιδανικό για την καταπολέμηση των ρυτίδων και της πρόωρης γήρανσης.

Το Βάλσαμο ημέρας BeesWax δεν παγώνει. Ως εκ τούτου είναι ιδανικό για άτομα που ζουν σε χώρες με χαμηλές θερμοκρασίες. Απορροφάται εύκολα και ανακουφίζει άμεσα το ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.
Επιστροφή στην κορυφή