Αποτοξινωτική Μάσκα Προσώπου με Δεντρολίβανο Bioearth 15ml

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6048
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Barcode 8029182009320
Εταιρεία Bioearth
Αποτοξινωτική Μάσκα προσώπου (μίας χρήσης) της Bioearth, ιδανική για τη θεραπεία του λιπαρού δέρματος. Ένα εξαιρετικό προϊόν, πλούσιο σε αποτοξινωτικά και στυπτικά συστατικά, όπως εκχύλισμα Φασκόμηλου, Λεμονιού και Δεντρολίβανου, εμπλουτισμένη με χυμό Αλόης και εκχύλισμα Janla Rubens. Η μοναδική του δράση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, το σμήγμα και τις τοξίνες, καθαρίζοντας σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα αναζωογονεί, απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα, επαναφέροντας τη λάμψη και την φωτεινότητά της.

Το εκχύλισμα φασκόμηλου έχει αντιφλεγμονώδη, στυπτική και καταπραϋντική δράση, απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της νεανικότητας της επιδερμίδας, ενώ είναι γνωστό και για τα φυσικά αντιοξειδωτικά του και την ικανότητά τους να δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και να απαλύνουν τους ερεθισμούς.

Το εκχύλισμα δενδρολίβανου έχει υψηλή συγκέντρωση σε μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, συστατικά, τα οποία του προσδίδουν σημαντικές τονωτικές, καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

To εκχύλισμα λεμονιού έχει πλούσιες αντισηπτικές, λευκαντικές και στυπτικές ιδιότητες, ενώ τα φυσικά βιοφλαβονοειδή που περιέχει, συμβάλλουν στην ανάπλαση και αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος.

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε την για 20'. Ολοκληρώστε την θεραπεία με τον ορό της ίδιας σειράς.

Δείτε επίσης

Κεράσι Lip Balm stick Rizes Crete
€ 3,90
Purifying Face Soap 100% φυσικό Aphrodite’s Secret
€ 14,90
Κρέμα Νυκτός με αλόη και υαλουρονικό by Disoline Elixirio
€ 18,00   € 13,00
Υγρό Σαπούνι Ξυρίσματος Olivaloe 150ml
€ 7,90
Επιστροφή στην κορυφή