Γέμισμα Ρυτίδων Μάσκα Προσώπου με Μακαντάμια 15ml Bioearth

€ 6,90 € 4,75


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6052
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Προέλευση Italy
Βάρος 15 ml
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009351
Mάσκα προσώπου (μιας χρήσης ) για Γέμισμα των Ρυτίδων, εμπλουτισμένη με ποικιλία φυσικών συστατικών, όπως λάδι Μακαντάμια, σταφυλέλαιο, ελαιόλαδο Ducato (ιδιαίτερη ποικιλία), Υαλουρικό οξύ, χυμό Αλόης και εκχύλισμα Jania Rubens από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προιόν, ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Μετά από κάθε χρήση θα νοιώθετε το δέρμα σας απαλότερο και ελαστικότερο από ποτέ.

Το έλαιο από το φιστίκι Macadamia θρέφει, ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα, ενώ η πλούσια μαλακτική και απορροφητική του ικανότητα επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα, αποτρέποντας την αφυδάτωση και προάγοντας την απαλότητα, την φρεσκάδα και την ελαστικότητά της, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει αντιγηραντική προστασία, λάμψη και ομορφιά στο δέρμα του προσώπου.
Το σταφυλέλαιο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ (ω-6 λιπαρό οξύ), πολυφαινόλες και βιταμίνες, ουσίες με αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές, μαλακτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην αναζωογόνηση των κυττάρων και των ιστών του δέρματος, επιβραδύνοντας τη διαδικασία της γήρανσης, ενώ προάγουν και την βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, χαρίζοντας στο δέρμα αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.

Το Ελαιόλαδο, πηγή πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, θρέφει, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό
Το Υαλουρονικό Οξύ αποτελεί, μεταξύ άλλων, έναν από τους σημαντικότερους ενυδατικούς παράγοντες, χάρη στην ικανότητα του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, προάγοντας την καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και αποτρέποντας τα σημάδια γήρανσης.

Ο χυμός Αλόης έχει πλούσιες καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες, οι οποίες, λειτουργώντας συνδυαστικά, βελτιώνουν τη γενική κατάσταση του δέρματος.

Το εκχύλισμα Jania Rubens, από φύκια της οικογένειας των Corallinaceae, ενεργοποιεί την σύνθεση του κολλαγόνου στους ινοβλάστες προωθώντας την ανάπλαση και σύσφιξη του δέρματος

Χρήση: Χρησιμοποιήστε την μάσκα σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και αφήστε την για 20'. Ολοκληρώστε την θεραπεία με τον ορό της ίδιας σειράς.
Επιστροφή στην κορυφή