Purifying Mud Mask 50ml by Mineral Beauty System

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6184
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Israel
Απολαύστε όμορφο, καθαρό και λαμπερό δέρμα με την εξαιρετική Putifying Mud Mask, την νέα Μάσκα καθαρισμού της εταιρίας Mineral Beauty System, που τώρα μπορείτε να αγοράσετε στο αγαπημένο σας κατάστημα Sensities, εμπλουτισμένη με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, εκχυλίσματα Αλόης και Λεβάντας, Βιταμίνες Ε & Β5, καθώς και ένα μοναδικό συνδυασμό πλούσιων φυτικών ελαίων. Η πλούσια σύνθεσή της αφαιρεί απαλά νεκρά κύτταρα, ρύπους, σμήγμα, υπολείμματα μακιγιάζ, απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα από το δέρμα, βελτιώνει την ελαστικότητα και την υφή του, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος, και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη ορατά πιο καθαρή, υγιή και φωτεινή.

Τα μεταλλικά στοιχεία και η Λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, καθώς και οι Βιταμίνες Ε & Β5 ανανεώνουν και εξισορροπούν την υγρασία, ενώ παράλληλα καθαρίζουν τους φραγμένους πόρους του δέρματος. Η αλόη σε συνδυασμό με το εκχύλισμα λεβάντας, ασκώντας ήπια αντισηπτική και αποτοξινωτική δράση, καταπραΰνει και ανακουφίζει το δέρμα από ερεθισμούς, κνησμό και φαγούρα και ταυτόχρονα ευνοεί την ανάπλαση των κυττάρων, ενώ τα φυτικά έλαια με τις πλούσιες θρεπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες, απαλύνουν, συσφίγγουν και ανανεώνουν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την υγιή, όμορφη και νεανική.

Χρήση:Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Αφήστε τη να στεγνώσει για 10-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Κατάλληλη για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.
Συσκευασία 50ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή