Age Defense Serum Συσφιγκτικός Ορός Προσώπου 30ml Macrovita

€ 23,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7038
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316311929
Συσφιγκτικός Ορός Προσώπου εμπλουτισμένος με λάδι ελιάς και εκχύλισμα λυγαριάς από την εταιρία Macrovita. Τα υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργά συστατικά του Serum βοηθούν το δέρμα να ρυθμίζει και να διατηρεί την υγρασία του, βελτιώνουν σημαντικά τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης, ενεργοποιούν την αναγέννηση των κυτάρρων, συσφίγγουν, αναζωογονούν και χαρίζουν λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Με λεπτόρρευστη, δροσερή, εξαιρετικά ελαφριά υφή για άμεση απορρόφηση και εντατική επίδραση. Λίγες σταγόνες αρκούν για να διατηρήστε την υγεία και την ομορφιά της επιδερμίδας σας για πολύ καιρό! Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, το ελαιόλαδο προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, θρέφει, ενυδατώνει, αναζωογονεί και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό. Οι ισχυρές επουλωτικές και καταπραυντικές ιδιότητες της Αλόης σε συνδυασμό με την συσφικτική δράση του εκχυλίσματος Λυγαριάς και την ενυδατική επίδραση των σακχάρων τονώνουν, λειαίνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η γλυκύριζα γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές της ιδιότητες, καταπραύνει κοκκινίλες και ερεθισμούς, μαλακώνει την επιδερμίδα, ενώ ασκεί και σημαντική αντιγηραντική δράση, συμβάλλοντας στη σύνθεση της παραγωγής κολλαγόνου. Η προβιταμίνη Β5 αποτελεί έναν αποτελεσματικό ενυδατικό παράγοντα, καθώς έχει την ιδιότητα να σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αποτρέποντας τη διαδερμική απώλεια υγρασίας.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί και βράδυ μία μικρή ποσότητα σε καθαρή επιδερμίδα και απλώστε απαλά με τις άκρες των δαχτύλων σας. Συνεχίστε με την κρέμα καθημερινής περιποίησης. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.
Με συστατικά φυσικής προέλευσης έως 95%
Δερματολογικά ελεγμένο. Μόνο για εξωτερική χρήση.

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΕΛΑΙΟ, ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΠΡΟΠΥΛΕΝΟΓΛΥΚΟΝΗ, ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ PARABENS

Δείτε επίσης

Advanced Caviarlift Eye & Lip Area Cream 15ml Olive Touch
€ 29,90
Κρέμα βαθιάς θρέψης Loom by Bioearth 50ml
€ 34,00   € 23,50
Επιστροφή στην κορυφή