Ενυδατικός Ορός Προσώπου με Yαλουρονικό οξύ 5ml Bioearth

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6033
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 5 ml
Προέλευση Italy
Εταιρεία Bioearth
Barcode 8029182009559
Ενυδατικός Ορός προσώπου εμπλουτισμένος με Υαλουρονικό οξύ, Αλόη ,εκχύλισμα Καλέντουλας, Χαμομήλι και Αμαμελίδα από την εταιρία Bioearth. Ένα εξαιρετικό προιόν ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και αντιμετώπιση των ρυτίδων, στα ώριμα δέρματα.
Το Υαλουρονικό Οξύ έχει τη μοναδική ικανότητα να συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα, προσφέροντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και προστασία από την απώλεια ελαστικότητας. Επιπλέον, συμβάλλει στο γέμισμα των ρυτίδων και των αυλακώσεων, στην επαναφορά της σφριγηλότητας, καθώς και στη λείανση, την τόνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Η Αλόη επιδεικνύει βαθιά ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση για την επιδερμίδα, ενώ φαίνεται ότι συντελεί σημαντικά και στην αναδόμηση των κυττάρων.

Το εκχύλισμα Καλέντουλας είναι ένα εξαιρετικό φυσικό αντιφλεγμονώδες αντισηπτικό, στυπτικό και αντιβακτηριδιακό συστατικό, το οποίο ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα από κνιδώσεις και εξανθήματα, ενώ παράλληλα προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και αναπλάθει την επιδερμίδα.

Το εκχύλισμα Χαμομηλιού, χάρη στα πολύτιμα φλαβονοειδή της σύνθεσής του, διαθέτει ανεκτίμητες αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και απαλυντικές ιδιότητες.

Το εκχύλισμα Αμαμελίδας, πλούσιο σε ταννίνες και φλαβονοειδή, συντελεί στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, αυξάνοντας παράλληλα και την ανθεκτικότητά της Επιπλέον, τα ενεργά συστατικά της διαθέτουν σημαντικές αναπλαστικές ιδιότητες συμβάλλοντας στη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Χρήση: Απλώστε μερικές σταγόνες στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή