Black Caviar Detox Face Scrub Caviar Luxury Collection 15ml Olive Touch

€ 18,40


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7418
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 15 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Olive Touch
Barcode 5200123396348
Η εταιρία Olive Touch κυκλοφόρησε τη νέα σειρά καλλυντικών Caviar Luxury Collection, μία καινοτόμο σειρά προϊόντων εμπλουτισμένα με εκχύλισμα χαβιάρι από οξύρρυγχο, πλούσιο σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες, ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά, συστατικά που προάγουν την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και αναδόμησης της επιδερμίδας.

Το Black Caviar Detox Face Scrub, το νέο απόκτημα της σειράς Caviar Luxury Collection με την υπογραφή της Olive Touch είναι ένα επαναστατικό προϊόν ομορφιάς ενισχυμένο με μικροσφαιρίδια χαβιαριού - πρόκειται για τρισδιάστατα μικροσφαιρίδια που στην σύνθεση τους έχουν εκχύλισμα από χαβιάρι - το οποίο θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στον απόλυτο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την αντιγήρανση και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς σε κάθε ηλικία.

Μία νέα εμπειρία απολέπισης της επιδερμίδας με θαλάσσιους πολυσακχαρίτες, οι οποίοι, χάρη στην πλούσια σε πολυτιμα συστατικά σύνθεσή τους, δημιουργούν ένα ενυδατικό φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα και αφήνουν πίσω τους μια όμορφη λάμψη, καθιστώντας το δέρμα πιο ακτινοβόλο, φρέσκο και νεανικό. Επιπλέον, ο ενεργός άνθρακας, γνωστός για την αποτοξινωτική του δράση, καθαρίζει το δέρμα απορροφώντας τοξίνες, ρύπους και λιπαρότητα, ενώ η ελαφρόπετρα, λόγω της λεπτότητάς της, βελτιώνει την υφή του δέρματος και εξομαλύνει την επιφάνειά του.
Μετά τη χρήση εφαρμόστε την κρέμα προσώπου 24h Luxury Skin Caviar Cream για ολοκληρωμένη ενυδάτωση και φροντίδα της επιδερμίδας.

Χρήση: Τοποθετήστε περίπου 4-5 πέρλες σε σημεία πίεσης (μέτωπο και πιγούνι), πιέστε με την παλάμη του χεριού και κάντε ελαφρύ μασάζ σε ολόκληρο το πρόσωπο. Μετά από λίγα λεπτά μπορείτε να αφαιρέσετε νεκρά κύταρα και απολεπιστικούς κόκκους με το χέρι ή με πινέλο.
Λειτουργεί και ως Serum, δε χρειάζεται ξέβγαλμα!
Συσκευασία 15ml.

Δείτε επίσης

Αντιγηραντικός ορός Ματιών Venus Secrets Organics 40ml
€ 19,90   € 18,40
Εντατικός ορός Loom by Bioearth 30ml
€ 34,00   € 26,90
Επιστροφή στην κορυφή