Αντιρυτιδική Κρέμα ματιών με γάλα γαϊδάρας & έλαιο αργκάν by Venus Secrets Organics 40ml

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4717
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391006123
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Πλούσια, αντιρυτιδική κρέμα ματιών με γάλα γαϊδάρας, έλαιο αργκάν, βιολογική αλόη και ελιά της εταιρίας Venus Secrets Organics. Τα πολύτιμα συστατικά της σύνθεσής της δρουν αποτελεσματικά ενάντια στις ρυτίδες, αντιμετωπίζουν τα σημάδια κούρασης, τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία και βοηθώντας στην αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος στην περιοχή των ματιών, προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και τις οξειδώσεις που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, ενώ παράλληλα θρέφουν, ενυδατώνουν, αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα, αφήνοντας την φρέσκια, νεανική και λαμπερή.

Το γάλα γαϊδούρας ενυδατώνει, αναπλάθει και προστατεύει το δέρμα, χαρίζοντάς του απαλότητα και φωτεινότητα. Το λάδι αργκάν, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με πολλές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα δρα επανορθωτικά στον ιστό του, απαλύνοντας μικροπληγές και σημάδια, όπως αυτά της ακμής. Η αλόη έχει αντιφλογιστική και αναπλαστική δράση, ενώ το ελαιόλαδο, πλούσιο σε βιταμίνες Ε, Α και σε πολυφαινόλες βοηθάει στην αναδόμηση, ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας.
Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις θα νιώσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε ορατά λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

Χρήση: Εφαρμόστε πρωί - βράδυ στην περιοχή των ματιών Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί - κάτω από το concealer. Yποαλλεργικό, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο προϊόν, χωρίς Parabens και άλλα βλαβερά στοιχεία. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Πωλείται σε συσκευασία των 40ml.
Επιστροφή στην κορυφή